Horoszkóp percek - 5 csillagjegy mely könnyebben fogyhat le 2022-ben

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2022.01.05. 16:02

A leggyakoribb újévi fogadalmak az életmódunkkal kapcsolatosak és ezek közül is talán az első a testsúlyunkkal függ össze. Most nézzük meg, ki kap extra támogatást ehhez a csillagoktól is!

Most megmutatjuk, hogy mely csillagjegyeknek segíti ezt a szándékát 2022-ben a csillagok állása. Lássuk hát, hogy kinek van a legnagyobb esélye 2022 nyarán dögös bikiniben, vagy haspólóban pompázni a strandon?

Persze ez nem jelenti azt, hogy e cél elérése sikerülhet kemény munka, vagy lemondás nélkül, de ha még az Univerzum is mellettünk ál, ki ne élne a lehetőséggel? És aki nem került fel erre a listára, az se szomorkodjon, hiszen nekik így még nagyobb értéke lesz az eredményeiknek.

>>> Pénzügyi horoszkóp 2022-re

Bika - Új motivációk

Talán egy kis bűntudattal indult számodra az év, mivel az előző időszakban egy kissé elengedted magad, különösen az ünnepek alatt. Most azonban minden egy irányba mutat körülötted, különösen, ha te is ezt akarod. Most ugyanis átlendülhetsz a holtponton és a fejedben változik meg minden. Mindehhez pedig motivációt és lelki muníciót egy fontos beszélgetés adhat.

Rák – Egy teljes átalakulás sem lehetetlen 2022-ben 

Már alig vártad az újévet, mivel nagy terveid vannak, talán az egész életedet át akarod alakítani és ebben komoly szerepe van az életmódreformnak is. Erőfeszítéseid most hamarabb megtérülhetnek és olyan látványos eredményt érhetsz el, hogy az biztosan senkinek sem kerüli majd el a figyelmét. Persze az igazi lényeg mégiscsak az lesz, hogy te magad sokkal jobban fogod magadat érezni a bőrödben! Készülj egy teljes ruhatárcserére is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.