Heti horoszkóp 2022. június 27. – július 3. – Találkozások

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.06.25. 16:00

A Skorpió segítene valakinek megváltozni, a Vízöntő társasági életet él. Izgalmas hete lehet most mindenkinek. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében lehetséges, hogy valakivel annak ellenére mélyül el a kapcsolatod, hogy valójában a szokásosnál sokkal kevesebb időt töltesz el vele együtt. Jó időszak ez arra, hogy feszültséget oldj olyan emberekkel, akikkel az utóbbi időben eltávolodtatok egymástól. Tekintsd át, fenn álnak-e még azok az okok, melyek a vitát okozták és ha nem, akkor lépj most te elsőként.

A hét második felében komoly koncentrációt és türelmet igénylő feladatokkal kell majd foglalkoznod egy olyan élethelyzetben, amely alapos mérlegelést igényel tőled. Figyelj a részletekre is ezúttal és hallgass a józan eszedre is. Gondolkodj hosszú távon még akkor is, ha emiatt most be kell vállalnod egy kis kényelmetlenséget is. >>> 4 csillagjegynek változhat a helyzete nyáron

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele pozitív visszajelzéseket hozhat számodra. Most végre célt érhetsz valamiben, választ kaphatsz egy régóta feltett kérdésre, eredményt hozhat egy sok időt s energiát felemésztő projekt. Ezekben a napokban valaki kifejezetten vonzónak talál majd és ennek hangot is ad, ami kérdéseket vet fel benned a jövőre vonatkozóan. Ne dönts azonban elhamarkodottan és ügyelj arra is, hogy ne a pillanatnyi érzelmeid irányítsanak.

A hét második felében hullámzó lehet a hangulatod és a körülötted lévő emberekhez való viszonyod. Előfordulhatnak olyan helyzetek, amelyekben a körülötted lévő emberek határozottan idegesítenek majd és lesznek olyanok, amikor szinte túlcsordul benned irántuk a szeretet. Ezekben a napokban ugyanakkor egy váratlan találkozás életváltoztató eseménnyé nőheti ki magát. >>> 4 csillagjegynek változhat a helyzete nyáron

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.