Heti horoszkóp 2022. december 26. – 2023. január 1. – A vég és a kezdet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.12.24. 16:00

Az Ikrek ne feledkezzen meg a realitásérzékéről, a Nyilas okosan segítsen másokon. Ez a hét senkinek sem lesz szokványos. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében esélye van annak, hogy valami új dolog kezdődik az életedben. Nem biztos, hogy valamilyen nagy dologra kell azonban gondolnod. Köthetsz új barátságot, ismeretséget és megismerhetsz új ételeket, de arra is van esély, hogy egy pénzügyeket is érintő újdonság kerül a látókörödbe. Ezekben a napokban ügyelj különös tekintettel a külső megjelenésedre!

A hét második felében egy a jövőddel kapcsolatos felismerést tehetsz, ami valószínűleg optimistább kicsengést ad a várható jövőnek, de mindez csak akkor valósítható meg maradéktalanul, ha megmaradsz a realitások talaján és figyelembe veszed, hogy a lehetőségeid meddig terjednek. Ezekben a napokban számíthatsz egy nálad bölcsebb ember tanácsára és ezt az útmutatást érdemes lenne fejben tartanod a közeljövőben. >>> Itt a 2023. évi horoszkóp is >>> Pénzügyi horoszkóp a 2023. évre

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében ébernek és nagyon körültekintőnek kell lenned, mivel könnyen válhatsz szándékos, vagy véletlen félrevezetés áldozatává. Ezekben a napokban légy kifejezetten figyelmes, ha olyan híreket hallasz, melyeket könnyű elhinni, mivel egyszerűnek tűnő megoldást, vagy magyarázatot kínálnak egy valójában bonyolult problémára.

A hét második felében világossá válik ismét számodra, hogy bármilyen problémán úrrá lehet lenni egy kis szeretettel és némi jóindulattal. Aki pedig ebben nem kíván részt venni, annak talán el kellene engedni a kezét. Nem kötelező egy mérgező kapcsolatot fenntartanod senkivel. Az ilyen emberel veszekedni sem érdemes. Csak tartsd távol magadat tőle és hamarosan a nyugalmad is visszatér. >>> Itt a 2023. évi horoszkóp is >>> Pénzügyi horoszkóp a 2023. évre

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.