Havi horoszkóp 2023. május – Néha új terv kell

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.04.27. 16:00

A Szüzet valaki gáncsolni próbálja, a Halak körül félreértés alakulhat ki. Havi horoszkóp, május.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszaka remekül alakulhat számodra szellemi tevékenységek gyakorlásához. Most érdemes lehet tanulnod, alkotnod, pályáznod, de sikeresnek bizonyulhatsz akkor is, ha számot kell adnod valahol a megszerzett tudásodról, képességeidről. Ebben az időszakban remek üzleti érzék jellemez és szinte röntgenszemmel tudod kiszúrni a legjobb ajánlatokat akár a való világban, vagy akár az interneten.

A hónap közepén a lelkesedésed és kreativitásod fog szárnyalni, önbizalmad megnövekedik, kezdeményező lehetsz, és komoly hatást gyakorolhatsz majd a környezetedre. Most hatékonyan szervezhetsz magad köré csapatot, legyen az egy munkával kapcsolatos projekt, vagy akár egy magánprogram, például egy utazás, nyaralás.

A hónap végén a sors az alkalmazkodóképességedet fogja tesztelni és ez főleg egy magánjellegű változás okán következhet be a legvalószínűbben. Most sor kerülhet egy kis türelemjátékra is valakivel, akivel kapcsolatban még nem dőlt el, melyikkőtök lesz a domináns fél. Arra vigyázz, hogy felesleges vitákba ne menj bele, mivel az csak lassítana a dolgok folyamatain. >>> Itt a többi horoszkóp is

Bika – havi horoszkóp

A hónap első időszakában támaszkodnod kell a kitartásodra és a türelmedre, mivel dolgok a vártnál lassabban alakulnak megfelelően körülötted. Legyen az a munkával, vagy egy magánéleti tervvel kapcsolatos projekt, számítanod kell némi késedelemre. Ebben az időszakban ugyanakkor jó híreket kaphatsz a pénzügyeidet illetően, ez azonban nem szabad, hogy könnyelműségre csábítson.

A hónap közepén akkor lehetsz eredményes a munkádban és a magánéletedben egyaránt, ha sikeresen tudsz alkalmazkodni egy módosult feltételhez. Vedd észre, hogy körülötted több dolog végérvényesen és visszavonhatatlanul megváltozott, így neked sem szabad ragaszkodnod mindenben a múlt normáihoz.

A hónap végén azt tapasztalhatod, hogy a hatásod, vonzerőd a környezetedre pozitívan változik. Most kezdeményezően léphetsz fel egy kapcsolatban, legyen az magán, vagy üzleti, de arra is lehetőséged adódhat, hogy a vártnál előnyösebb üzletet köss meg valakivel. Ha eladnál, vagy vennél valamit, azt most kezdeményezd! >>> Itt a többi horoszkóp is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.