Havi horoszkóp 2023. augusztus – Hullámok és viharok

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.07.30. 16:00

A Rák rosszindulattal szembesülhet, a Nyilas körül összerendeződnek a jó dolgok. Havi horoszkóp augusztusra.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első harmadában rendkívül sikeres időszakot élhetsz meg, amely elsősorban talán a munkádban fog jelentkezni. Pozitív változások várnak rád, izgalmas új kapcsolatok köttetnek, és ezek miatt szinte képtelen leszel kikapcsolni még egy kis időre is ebben az időszakban. Ügyelj arra, hogy ne húzd túl magadat, ha úgy tetszik, tartsd be a sebességhatárokat.

A hónap közepén egy félreértés, vagy probléma, szorongást válthat ki belőled, de világos kommunikációval és a realitások szem előtt tartásával mindez gyorsan orvosolható lesz. Csökkentsd a tempót ezekben a napokban és légy nyitott egy ajánlatra, amely némi kényeztetéssel és talán egy kis romantikával is kecsegtet.

A hónap végén joggal érezheted úgy, hogy valaki szándékosan megpróbálja nehezíteni az életedet. Talán jó ötletnek tűnhet az is, hogy kivond kardodat és előre nyomulj ebben az ügyben, de egy taktikus fellépéssel talán most tartósabb eredményt érhetsz el az illetővel szemben. Most legyőzheted egy határozott fellépéssel, de egy kis ésszel, rugalmassággal jó időre elveheted a kedvét a hasonló kellemetlenkedéstől. >>> Itt a horoszkóp augusztus első hetére

Bika – havi horoszkóp

A hónap elején a szokásosnál is keményebben kell a munka mellé állnod, ha azt szeretnéd, hogy az eredmény olyan legyen, mint ahogy te azt elvárod. Ezekben a napokban bizonyítanod is kell a rátermettséged valamiben, hogy elérd a célod. Ne hagyd magad ugyanakkor megalázni, provokálni. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amely vállalhatatlan számodra, inkább lépj vissza elegánsan.

A hónap közepén megnövekedhet az igényed a szeretetre, de könnyen lehet, hogy ezért meg kell dolgoznod egy kicsit. Önzési hajlamodat feladva, tegyél gesztusokat a partnered felé, melyet ő örömmel fogad majd. Csökkentsd egy kicsit az elvárásaidat vele szemben és vedd észre, hogy mekkora nyomást helyez rá az, hogy megfeleljen neked.

A hónap vége felfokozott hangulatot hozhat az életedbe, ami nem csak a partnerkapcsolatodra, hanem a munkádra is pozitív hatással lesz. Légy rugalmas és állj készen egy lehetőségre, amely hamarosan mindent megváltoztathat körülötted. Persze csak akkor, ha te is úgy akarod. >>> Itt a horoszkóp augusztus első hetére

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.