Havi horoszkóp 2023. szeptember – Ne veszítsd el a fejed

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.08.30. 16:00

Az Ikrek váratlan döntésre kényszerülhet, a Skorpiót egy rosszakaró találhatja meg. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap elején, bár sok kihívással kell szembesülnöd, most sem kell mást tenned, csak azt adnod önmagadból, ami a lényeged. Menj tovább a megkezdett úton, de közben óvatosan válaszd ki, kivel küzdesz meg. Vannak helyzetek, amikor nincs értelme harcolni, hiszen a dolgok idővel amúgy is megoldódnak, de vannak olyan esetek, amikor kompromisszum nélkül kell előre menni. Mindkét helyzetre lesz példád ezúttal.

A hónap közepén egy ügyben kerülnöd kell a túlzott kockázatvállalást még akkor is, ha a jelek arra utalnak, nagyot nyerhetsz egy ügylettel. Nem te vagy az ember, aki feltesz mindent egy lapra, neked inkább a lépésről lépésre haladás az utad. Most inkább arra kell ügyelned, hogy a minőség, melyre olyan büszke vagy, ne csökkenjen egy külső körülmény hatására.

A hónap végén szembekerülhetsz valakivel, aki versenytársként kíván fellépni veled szemben és igyekszik megnehezíteni az életedet valamilyen területen. Mindez érintheti a munkádat, de a magánéletedet is. Mivel azonban a kihívás az, ami mindig erőt ad neked, az ezzel kapcsolatos csata igen rövid lehet és csúfos a másik fél számára. Nem ez az első eset, végül mindenki így jár, aki alábecsül téged. >>> Öt csillagjegy, melyre boldog őszi hónapok várnak

Bika – havi horoszkóp

A hónap eleje izgalommal vegyes várakozással és egy kellemes meglepetéssel járhat. Ha egy lehetőség megnyílik előtted, figyelj a megérzésedre még akkor is, ha valaki igyekszik lebeszélni arról, hogy kövesd az álmaidat. Ezekben a napokban fontos szerepet játszhatsz közvetítőként egy családi, vagy munkahelyi vitában is.

Ha egyedülálló vagy, a hónap közepén jó esély van arra, hogy tökéletes partnert találj az előtted álló időszakra, vagy akár hosszabb távra is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor pedig számíthatsz a meglévő kapcsolatod virágzására. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak kreatív projektek beindítására is.

A hónap végén váratlan események, vagy hírek hatására szorongást és bizonytalanságot érezhetsz és ebben az időszakán nagyobb szükséged lesz az alkalmazkodóképességed gyakorlására is. Egy félreértés miatt nehézségekbe ütközhet a kommunikáció fenntartása valakivel, aki elengedhetetlenül szükséges számodra a továbblépéshez. A helyzet megoldása valószínűleg egy harmadik személy kezében lesz majd. >>> Öt csillagjegy, melyre boldog őszi hónapok várnak

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.