Havi horoszkóp 2023. október – Határozott fellépéssel

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.09.27. 16:00

A Kosra egy konfliktus vár ebben a hónapban, a Mérlegnek ki kell állnia önmagáért. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egyre fokozódó feszültségben telhetnek a napjaid, így tudatosan enyhítened kellene a benned keletkező nyomást. Igyekezz a körülményeidtől függően minél többet mozogni, légy aktív, sportolj valamit! Remek megoldás lehet a kocogás, a jóga is, de bevetheted a létező legjobb lelki lazítószert is. Ugye, sejted, hogy mire gondolok?

A hónap közepén csalódottság vehet rajtad erőt, mivel talán a dolgaid nem úgy haladnak, mint ahogyan azt előzően eltervezted. Könnyen elképzelhető azonban, hogy egy váratlan hír, vagy esemény éppen akkor változtat meg mindent körülötted, amikor már minden reményedet elvesztetted. Légy tudatos, cselekedj határozottan, és ha ott az esély, ragadd meg! Most mindez számodra kiemelten fontos lehet!

A hónap végén nem biztos, hogy ki akarsz majd kerülni egy régóta létező, de ekkorra már viharrá érett konfliktust valakivel, akivel már egy ideje méregetitek egymást. Lehet, hogy most itt van az ideje az összecsapásnak, melyre, valld be, már te is egyre jobban vágytál. Most végre kidöntheted magadból mindazt, ami az elmúlt időszakban felgyülemlett és ezzel a másik fél is valószínűleg ugyan így lesz. A hónap utolsó napjaiban viszont számíthatsz egy áttörésre, amely megváltoztathat sok mindet az életedben. >>> Öt csillagjegy még idén esélyes lehet a gazdagságra

Bika – havi horoszkóp

A hónap elején joggal érezheted úgy, hogy valaki szándékosan megpróbálja megnehezíteni az életedet. Talán jó ötletnek tűnhet az is, hogy határozottan előre nyomulj ebben az ügyben, de egy taktikus fellépéssel talán tartósabb eredményt érhetsz el az illetővel szemben. Most legyőzheted egy határozott fellépéssel, de egy kis ésszel, rugalmassággal jó időre el is veheted a kedvét a hasonló kellemetlenkedéstől. 

A hónap közepén rendkívül sikeres periódust élhetsz meg, amely elsősorban talán a munkádban fog jelentkezni. Pozitív változások várnak rád, izgalmas új kapcsolatok jöhetnek létre, és ezek miatt szinte képtelen leszel kikapcsolni még egy kis időre is ebben az időszakban. Ügyelj arra, hogy ne hajtsd túl magadat, ha úgy tetszik, tartsd be a sebességhatárokat.

A hónap végén egy félreértés, vagy probléma, szorongást válthat ki belőled, de világos kommunikációval és a realitások szem előtt tartásával mindez gyorsan orvosolható lesz. Csökkentsd a tempót ezekben a napokban és légy nyitott egy ajánlatra, amely némi kényeztetéssel és talán egy kis romantikával is kecsegtet. >>> Öt csillagjegy még idén esélyes lehet a gazdagságra

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.