Havi horoszkóp 2023. november – Fontos vállalások

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.10.29. 16:00

Az Ikrek maradjon ki egy zűrös helyzetből, a Szűz jutalomra számíthat. A többiekre is fontos hónap vár. Havi horoszkóp, november.

Kos – havi horoszkóp

A hónap eleje feszült hangulatban telik és ezt érdemes lenne valamilyen módon levezetned valahol, mivel a felgyülemlett feszültség csak további gondokat okozhat neked és a környezeted számára. Jó módszer lenne a sport, ami napi egy kiadós sétától, akár az intenzív edzésig alkalmas lehet számodra. Ügyelj arra, hogy most a magánéletedben ne nyiss új konfliktusokat, vigyázz arra is, hogy ne próbáld ráerőltetni senkire az akaratodat. Hagyj több teret magad körül!

 A hónap közepén számolhatsz némi feszültséggel a közvetlen közeledben is, mivel valaki tudatosan próbálja megnehezíteni az életedet. Nehéz döntés lesz, hogy megküzdj-e az igazadért, vagy lépj egyet hátra. Mérlegeld, hogy mit szabadítasz el egy esetleges harc kockáztatásával. Ebben az időszakban amúgy is felpörögnek az események, rohanás és határidők nehezítik az életed és megnövekedik az esélye egy esetleges hiba, vagy baleset bekövetkeztének is. Próbálj nyugodt maradni, bölcsen és előrelátóan cselekedni és akkor nagy eséllyel baj nélkül megúszod ezt a periódust is.

A hónap vége felé némi kompromisszumokkal kell számolnod, de ezek nem zavarhatják meg a hangulatot, amely várhatóan békés és boldog lesz. Arra fókuszálj, ami hibátlan és ilyet bőven lehet találni magad körül. Ez az időszak végre élvezetes és szórakoztató lehet számodra, amikor terveket, új álmokat szőhetsz és felkészülhetsz arra a lépésre, melyet már régóta tervezel. >>> Itt a többi horoszkópod is

Bika – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban kemény munka várhat rád, aminek nem marad el sem az eredménye, sem pedig a visszhangja. Ráadásul most olyanok is felfigyelhetnek rád, akiktől még te sem számítottál eddig dicséretre. Ezekben a napokban, a magánéletedben is felpöröghetnek az események. Népszerűnek és vonzónak érezheted magadat, amit csak tovább erősít, hogy egy ismeretlen egyre többször kerül az utadban, gyaníthatóan nem véletlenül.

A hónap közepén nehézségeid támadhatnak a határidők betartásával kapcsolatban. Érdemes lehet átgondolni, hogy nem vállaltál-e túl sokat ismét és hogy miért ismétlődik ez gyakrabban veled, mint szeretnéd. Lehet, hogy túlságosan maximalista vagy? Várhatóan több izgalmat, de egy pozitív változást is hoz ez az időszak számodra.

A hónap végén viszont könnyen lehet, hogy egy kisebb csalódás is vegyül az élményeid közé. Konfliktus közeli helyzet alakulhat ugyanis ki valakivel, aki nagyon közel áll hozzád. A probléma megoldásához pedig valószínűleg neked is meg kell tenned egy lépést hátrafelé a béke visszaállítása érdekében. Néha érdemes okos kompromisszumot kötni, még akkor is, ha nem fűlik nagyon hozzá a fogunk. >>> Itt a többi horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.