Hirdetés

Horoszkóp percek - Öt csillagjegy, amely szereti költeni a pénzt

Horoszkóp percek - Öt csillagjegy, amely szereti költeni a pénzt

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2023.11.02. 16:00

A horoszkóp szerint ez az öt csillagjegy az átlagosnál is jobban szeret költeni.

Hirdetés

Hamarosan jönnek az ünnepek, ráfordulunk a vásárlási időszakra, ami egyben azt is jelenti, hogy sokunk bankszámlája erősen megcsappan majd. Így van ezzel szinte mindenki. Ilyenkor egy kicsit megőrülünk és szeretnénk mindenkit meglepni valami örömteli ajándékkal.

Gyakori az is, hogy egy kicsit túlfutunk a lehetőségeinken és olyasmit is bevállalunk, amit normál esetben nem tennénk. Hiába, a karácsonynak hipnotikus hatása van mindenkire.

Az, ahogyan viszonyulunk a pénzköltéshez, részben függ a horoszkópunktól is. Most azt vizsgáljuk, melyik az az öt csillagjegy, amelyik a leginkább hajlamos arra, hogy a pénztárcáját megterhelje.

Melyik öt csillagjegy szereti a legjobban költeni a pénzt?

 

Kos

A legtöbb Kos szereti élvezni az életet és bizony gyakran véli úgy, hogy a pénz mindössze arra való, hogy elköltsük, hiszen ez tartja életben a gazdaságot. Gyakran vásárol hirtelen felindulásból, ha valami igazán megtetszik neki, akkor ritkán képes nemet mondani.

Rák

A Rák nagyon nehezen tud ellenállni a kísértésnek, ha valami olyasmiről van szó, amit nagyon szeretne megszerezni. Még akkor is igaz ez, ha tudja, hogy valójában nem is engedheti meg magának azt, amire vágyik. Megoldásokat keres és talál is, igyekszik alkudni és a végén akkor is megszerezni, ha később emiatt később le kell mondania más dolgokról.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.