Havi horoszkóp 2024. február – Bonyolult döntések előtt

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2024.01.29. 16:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap elején egy rejtélyes ügyben kell tisztáznod egy felelősséget, melynek során meg kell állapítanod majd, hogy bizony nem mind arany, ami fénylik. Miközben az igazságra fény derül, te olyan dolgokba is betekintést kapsz, amit alig akarsz majd elhinni.

A hónap közepén valaki váratlanul felajánl neked egy lehetőséget, amely nagyon csábítóan hangzik, ráadásul a segítségével egy régi vágyad teljesülhetne. Miután mérlegelted a dolgot, mondj igent a felkérésre, de döntést csakis bizonyosság esetén hozz.

A hónap végén a családod egy tagja kérheti a segítségedet, de ahhoz, hogy teljesítsd a kérését, neked is szívességet kell kérned másvalakitől. Légy óvatos, mert ebben a helyzetben akár neked is kellemetlenséged támadhat. >>> Itt találod a többi horoszkópot

Rák – havi horoszkóp

A hónap elején valaki felkeres és a támogatásodat kéri egy ügyben, vagy pedig megpróbálhat kölcsönkérni tőled. Bármennyire is szívesen segítenél neki, ne adj pénzt, mivel azt valószínűleg már sohasem látnád viszont. Keress alternatív megoldást a probléma rendezésére.

A hónap közepén legszívesebben megszöknél a körülötted egyre erősödő vita elől, mivel talán úgy érzed, hogy körülötted mindenki meg szeretne győzni téged a saját igazáról. Ha teheted, keress egy vitamentes övezetet, ahol legalább egy időre kikapcsolhatod ezeket a témákat az életedből.

A hónap végén talán egyensúlyoznod kell a kötelességed és a családod között, mivel szeretnél mindkét helyen tökéletesen teljesíteni. Két helyen persze egyszerre nem lehetsz, így muszáj lesz majd néhány kompromisszumot is megkötni. >>> Itt találod a többi horoszkópot

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.