Heti horoszkóp 2024. január 15. – január 21. – A helyes úton közelíts

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2024.01.13. 16:00

Az Ikrek ne feledkezzen meg egy számára fontos emberről, a Nyilas ne viseljen minden terhet mások helyett. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első napjaiban kissé érzelmesebb hangulatban lehetsz, amit csak erősít, hogy egy régi ismerős, vagy barát tűnik fel ismét a környezetedben. Ezekben a napokban sokkal könnyebben érzékenyülsz majd el, különösen, ha egy szép szomorú történetet hallasz, egy filmet nézel, vagy egy jó könyvet olvasol. Mindezek mellett ez az időszak inspirálóan is hat rád.

A hét első időszakában úgy érezheted, hogy szinte mágnesként vonzódik hozzád valaki. Az illetőre most óriási hatással lehet az, amit mondasz, vagy teszel, így a helyzetet kihasználva most jobb irányba terelheted az illetőt, vagy szorosabbra fűzheted vele a kapcsolatodat. Arra is alkalmat ad a jelenlegi helyzet, hogy közös erővel érjetek el sikert az élet egy fontos területén. >>> Itt a 2024. évi horoszkópod is

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében mélyponton érezheted az energiaszintedet és valaki talán erőszakosan gyors, könnyű megoldást kínál egy problémádra. Most talán nehezebben állsz ellen a kísértésnek, hogy a könnyebb, egyszerűbbnek tűnő utat válaszd, de hidd el, az nem a te irányod. Légy kitartó és várj addig, amíg elég magabiztos leszel ahhoz, hogy a helyes úton közelíts a dologhoz.

A hét második felében felgyorsulnak az események körülötted, a kommunikáció egyre intenzívebb lesz és az is valószínű, hogy ez talán az év legpergősebb, legfeszültebb, de egyben a legkellemesebb időszaka lesz számodra. Ezek a napok elsősorban a személyes kapcsolatokról szólnak majd, közben pedig számíthatsz egy különleges meglepetésre is. >>> Itt a 2024. évi horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.