Heti horoszkóp 2024. február 26. – március 3. – Szerencsés fordulatok

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2024.02.24. 16:00

A Rákra egy fontos találkozás vár, a Bak nagylelkűségét próbára teheti valaki. De nem fog unatkozni egyetlen csillagjegy sem a héten. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében szinte mágikus hatással lesznek rád a csillagok, ami ideális alkalmat teremt egy kis huncut romantika számára is. Most még olyasmi is megfordulhat a fejedben, amit előzőleg túlzásnak, vagy nem helyénvalónak tartottál, de hidd el, hogy a szerelemben nincsenek határok. Amit mindketten szeretnétek, az rossz nem lehet.

A hét második felében egy kis luxust csempészhetsz a mindennapokba azzal, hogy megvásárolsz valamit, amire egy ideje vágysz. Meglepetésedre mindezt a környezeted is könnyedén feldolgozza és még élvezheted az elismerő szavakat is. A tisztelet, amely feléd árad magabiztossá tesz, amitől a vonzerőd is nagyban megnövekedik. Rajtad áll, hogy ezzel mit kezdesz. >>> Itt a többi horoszkópod is

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében egy erős egyéniség befolyását érzed majd magadon, akár még úgy is, hogy az illető nincs a közeledben és mindennek az alapja talán az ő emléke, vagy tisztelete. A szakmai életed és a magánéleted most egyensúlyban lehet és ezt még az sem tudja megzavarni, hogy valaki megpróbál kellemetlenkedni egy számodra fontos emberrel való viszonyodban.

A hét második fele szerencsés fordulatokat és optimizmust hozhat számodra, melytől az eddigieknél is pozitívabb gondolatok áraszthatják el az elmédet. Most indulhat egy új tervezési szakasz az életedben úgy, hogy egy extra jövedelem ígérete miatt a lehetőségeid minden tekintetben jobbak lesznek az eddig megszokottnál. >>> Itt a többi horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.