Heti horoszkóp 2024. március 18. – március 24. – Fordulat

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2024.03.16. 16:00

Az Ikrek előtt feltárulhat egy rejtély, a Nyilas befolyást szerez. Ezen a héten sokak élete fordulóponthoz érhet. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében kialakulhat egy kis feszültség körülötted, amikor harcba szállsz azért, hogy a saját verziód teljesüljön egy tervezett programban. Ha céltudatosan és határozottan képviseled a te álláspontodat, akkor minden úgy lesz majd, ahogyan te szeretnéd. Lesz olyan, akinek ez nem tetszik, de ez most legyen az ő baja.

A hét második felében mentálisan erősebb lehetsz az átlagosnál, így arra van jó esélyed, hogy a saját életedet a szokásosnál jobban befolyásold. Ha el szeretnél érni valami, most van itt az ideje, hogy tegyél is ennek érdekében, legyen az egy előléptetés, fizetésemelés kérése, vagy akár egy rossz szokás elhagyása. Ha régóta készülsz arra, hogy valakinek egyértelművé tedd az álláspontodat, véleményedet, most állj oda! >>> 6 csillagjegy, melynél változást hoz a tavasz

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében egy megfelelő időben és megfelelő helyen elmondott mondattal megfordíthatsz egy kedvezőtlen folyamatot, ami nem csak számodra lesz előnyös, hanem a környezeted elismerését is kiválthatod, mivel tőled nem számítottak ilyen kiállásra. Ha valami más is nyomja a lelkedet, akkor most lesz itt az ideje, hogy előállj vele.

A hét második fele egy izgalmas találkozást hoz számodra és egy újdonságot az életedben. Most egy kicsit lesz alkalmad kimozdulni a megszokott rutinból is és elengedni magadat. Ezekben a napokban döntéseidben fokozottan támaszkodhatsz a megérzéseidre, legyenek azok a munkával, vagy akár a magánélettel kapcsolatos. >>> 6 csillagjegy, melynél változást hoz a tavasz

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.