Heti horoszkóp 2024. április 15. – április 21. – Hullámhegyek és hullámvölgyek

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2024.04.13. 16:00

Az Ikrek terveit siker koronázza, a Mérleg az igazságot keresi. A héten mindenkinek erős lélekre lehet szüksége. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében egy hír, vagy egy találkozás választ ad számodra néhány fontos kérdésre és ennek nyomán fontossá válik az is, hogy átgondold a jelenlegi környezetedhez való viszonyodat. Hiába ugyanis a jó szándék és az optimizmus részedről, ha valaki nagyon nem szeretne azonosulni a terveiddel. Tekintsd át, mit tartasz meg. A tervedet, vagy egy emberi kapcsolatodat. Lehet, hogy most a kettő együtt nem fog menni.

A hét végét egy olyan személlyel töltheted, aki minden helyzetben szórakoztató és izgalmas partnert jelent a számodra, legyen az alapja ennek a barátság, vagy egy párkapcsolat. Mindezt most még egy kis extrával is megfűszerezhetitek, ha elfogadtok egy ajánlatot és részt vesztek egy érdekesnek ígérkező eseményen a közelben. >>> Hat csillagjegy, mely gazdagodhat idén tavasszal

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében felelős hozzáállást kell mutatnod egy ügyben és az is elképzelhető, hogy ehhez szükség lesz egy hosszabb távú elköteleződésre is. Jelentsen ez magánéleti, vagy pénzügyi kérdést, légy körültekintő és csak olyasmit vállalj, melyet biztosan be is fogsz majd tudni tartani.

A hét második felében az érzelmek hullámzása jellemzi az életedet és ezt különösen a közelmúlt egy fontos eseménye viszonylatában lehet a legjobban értékelni. Talán egy trauma után vagy, veszteség ért, vagy csalódtál valakiben és ez arra ösztönöz, hogy érdemes óvatosan közelítened minden új kapcsolat felé. Bízhatsz azonban most az ösztöneidben, ennek segítségével ki fogod szúrni a „hibás terméket” még időben. >>> Hat csillagjegy, mely gazdagodhat idén tavasszal

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.