Heti horoszkóp 2024. május 27. – június 2. – A cél közelében

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2024.05.25. 16:00

Az Ikrek ne legyen túlságosan könnyelmű, a Nyilas megláthatja a héten a lényeget egy fontos ügyben. Heti horoszkóp minden csillagjegynek.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele csak ésszerű szervezéssel és reális megközelítéssel valósítható meg és ennek során többször is bele fogsz ütközni a saját korlátaidba. A sikert most számodra a bölcsesség és a kitartás hozza meg és az, ha nem bocsátkozol felesleges és indokolatlan csatározásokba olyanokkal, akik nem értik meg, mit miért teszel.

A hét második felében nyitottan közeledj egy olyan meghíváshoz, amely elsőre nem tűnik túl érdekesnek. Ha részt veszel az eseményen, meglepetés fog érni és azt gondolod majd, kár lett volna kihagyni. Megismerhetsz ugyanis valakit, aki később fontos szerepet tölthet be az életedben. >>> Itt a többi horoszkóp is

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele békét és harmóniát hozhat az életedbe, melyet különösen a magánjellegű kapcsolataidban érezhetsz. Most egy kreatív megoldással gyarapodhatsz pénzügyileg is, de a befolyásod is növekedhet a környezetedre. Jól alkalmat adnak ezek a napok arra is, hogy egy kicsit kiereszd a gőzt, már ha elfogadsz egy meghívást egy igencsak izgalmasnak ígérkező eseményre.

A hét második fele a sikerről és a szerencséről szólhat számodra. Persze, nem kell azt érezned, hogy ezek a dolgok tőled függetlenül alakulnak így. Te vagy az, aki mindig mindent megtesz a pozitív végkifejlet érdekében és éppen ez hozza azt, hogy egyáltalán lehetőséged adódik szerencsés szituációkba keveredni. Merész vagy és magabiztosan döntesz. Ez mindennek az alapja most is. >>> Itt a többi horoszkóp is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.