Heti horoszkóp 2024. június 10. – június 16. – Változások előtt

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2024.06.08. 16:00

Az Oroszlánban erősödik a szabadság utáni vágy, a Nyilas váratlan lehetőséghez jut. Heti horoszkóp minden csillagjegynek.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele egy izgalmas találkozást hoz számodra és egy újdonságot az életedben. Most egy kicsit lesz alkalmad kimozdulni a megszokott rutinból és elengedni magadat. Ezekben a napokban döntéseidben fokozottan támaszkodhatsz a megérzéseidre, legyen az a munkával, vagy akár a magánélettel kapcsolatos.

A hét második felében kapcsolatba kerülhetsz valami újjal és érdekessel. Ez jó alkalom arra, hogy egy kis színt vigyél a szürke hétköznapokba és megismerj olyan embereket, akik teljesen másképpen élnek és gondolkodnak, mint te. Itt az alkalom arra, hogy gyakorold egy kicsit az elfogadást és meghallj olyan véleményeket is, amelyek gyökeresen eltérnek a te életfelfogásodtól. >>> 5 csillagjegy, mely idén nyáron megkapja, amire vágyik

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében kikristályosodik benned egy döntés, amely már egy ideje ott motoszkál a fejedben, de most a körülmények hatására összeáll egy jövőkép benned. Most tele vagy önbizalommal és elszántsággal, de közben ne mulaszd el meghallani egy nálad tapasztaltabb ember tanácsát sem.

A hét második fele pozitív változásokat és egy kis izgalmat hozhat az életedbe és ez különösen a magánéletedet illetően nyilvánulhat meg, de hatással lehet a pénzügyeidre is. Ezek a napok megfelelőek arra, hogy egy kicsit kényeztesd önmagadat kívül és belül egyaránt és kihasználd a helyzetet, amely abból adódik, hogy most szinte képes vagy elcsavarni bárkinek a fejét, annyira erős energia árad belőled. >>> 5 csillagjegy, mely idén nyáron megkapja, amire vágyik

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.