Hirdetés

A Horváth család és Pókember volt a leggyorsabb - Jótékonysági jelmezes csúszdaverseny Sárváron (képgalériával)

2010.07.24. 12:04

Félmilló forint gyűlt össze a világ első jelmezes csúszdaversenyén. Képgaléria.

Hirdetés

Csúszdaverseny Sárváron

Félmilló forint gyűlt össze a világ első jelmezes csúszdaversenyén. Képgaléria.

Félmilló forint gyűlt össze a világ első jelmezes csúszdaversenyén, melyet péntek délután tartottak Sárváron. Egy bükfürdői vállalkozó 100 ezer forintért vett jegyet, több más cég is a zsebébe nyúlt.


A sárvári fürdőben péntek délután megrendezett, rendhagyó versenyen ott voltak Batman, Superman és Elvis Presley hasonmásai, a gyermekek körében pedig a Pókember jelmez volt a legnépszerűbb.

Csúszdaverseny Sárváron

A versenyre 10 ezer forintos támogatójegyeket is lehetett vásárolni, amelyekért egy korsó sört és egy lángost kaptak a vendégek. A legdrágább belépő százezer forintba került, amelyet egy bükfürdői vállalkozó vásárolt meg.

Csúszdaverseny Sárváron

A versenyen hét család indult, közülük a sárvári Horváth család nyerte azt az egyhónapos belépőt, amely arra jogosítja fel őket, hogy egy hónapig ingyenesen vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait, miközben 120 darab lángost is elfogyaszthatnak ott tartózkodásuk alatt.

Egyéni versenyben ötvennél is többen indultak, a leggyorsabb versenyző 14 másodperc alatt teljesítette a feladatokat.

Csúszdaverseny Sárváron

A külön gyermekeknek megrendezett versenyen 15 jelmezes óvodás indult, legnagyobb örömükre mindenki kapott ajándékot.

Érdekesség, hogy 11 cég vásárolt olyan VIP jegyeket, amelyekért 10 ezer forintot kellett fizetni. Sokan ott a helyszínen ajánlották fel adományaikat.

Csúszdaverseny Sárváron

A sárvári fürdő 250 ezer forinttal toldotta meg az adományokat, így kereken félmillió forinttal támogatják majd a felsőzsolcai árvízkárosultakat.