Torgyán József szombathelyi önkormányzati képviselő volt?

2016.01.01. 12:57

Bolondozunk egy kicsit 2016 első napján.

Január elseje legtöbbeknek a szilveszteri buli fáradalmainak kipihenésével, illetve utóhatásainak átvészelésével telik, ezért nem szeretnénk olvasóinkat "nehezebb" témákkal traktálni.

Inkább olyan cikket állítottunk össze, amely - szándékaink szerint - szórakoztatja majd önöket.

Az elmúlt hónapokban kitartóan gyűjtögettük azokat az ismert szombathelyiekkel kapcsolatos fotókat, amelyek helyet kaphattak ebben az összeállításban. Most pedig - mint egyfajta visszatekintést 2015-re - megmutatjuk a végeredményt.


Torgyán József szombathelyi önkormányzati képviselő volt?

Október 23-án Puskás Tivadar polgármester adta át azokat az emléklapokat, amelyekkel a város megköszönte az elmúlt huszonöt év önkormányzati képviselőinek munkáját. Az alábbi fotót látva azonnal az egykori kisgazda politikus jutott eszünkbe.

Fotó: szombathely.hu


Kolléga, aki nem tudni, mire gondol közvetítés közben

A városi ünnepséget - amely az 1956-os forradalom és szabadságharc 59., a Magyar Köztársaság kikiáltásának 26,. az önkormányzatiság 25. évfordulója alkalmából rendeztek - a Szombathelyi Televízió is közvetítette. 

Fotó: szombathely.hu


Amikor a politikus laza

Puskás Tivadar polgármester mindenhol elegánsan jelenik meg, de volt az elmúlt évben volt egy olyan rendezvény, ahol vagány bőrdzsekiben láthattuk: az Iseum Rallye elnevezésű autóverseny megnyitóján, ahol Koczka Tibor alpolgármesterrel köszöntötte a versenyzőket és a nézőket.

Fotó: szombathely.hu


Amikor a politikus labdával zsonglőrködik

Hende Csaba országgyűlési képviselő a felújított Illés Akadémia előtt, az Integrált Városfejlesztési Startégia (IVS) harmadik ütemében elkészült beruházások átadásán.

Fotó: szombathely.hu


Még mindig IVS 3

Ez a kép sem maradhatott ki. A helyszín ezúttal a Csónakázótó.

Fotó: szombathely.hu


Huszárbajuszt fel!

A politikáról evezzünk a kultúra vizeire.

Látták már ezeket az urakat - Somogyi Győző és Oroszy Csaba festőművészeket, Jordán Tamás színházigazgatót és Fűzfa Balázs irodalomtörténészt - huszárbajusszal? A fénykép a színház Miért szép? című márciusi rendezvényén készült.  

Fotó: Weöres Sándor Színház


Dragomán György és a Doctor Who

"Kiderült az igazság, az atv.hu diszletezője Doctor Who rajongó, és tegnap igazából Davros és a doktor párbeszéde előtti tribute-beszélgetést adtunk elő Rónai Egonnal. Andrew barátom jött rá a turpisságra, nagyon köszi!" - ezt írta az író a Facebook-oldalán közzétett fotóhoz.

Dragomán György az ATV Húzós című műsorában Rónai Egonnal beszélgetett.

Fotó: Dragomán György Facebook-oldala


Redman

Szendiszűcs István szombathelyi művész Redman című Facebook-oldalán teszi közzé karikatúráit. A 2015-ös termésből ezt választottuk.

Forrás: Redman Facebook-oldal


Pajkos hangjegyek

A Szombathelyről indult Elefánt zenekar ezt a szöveget írta az alábbi kép mellé: "Studio 3. nap... mindenképpen frissek vagyunk, néha ez két mikrofonozàs között átcsap agyfasz állapotba, a legutóbb tartottunk egy spontán csíkos zoknis vádliszépségversenyt. Most épp a Por című dalunkat vesszük fel, ami a porszívózásról szól... természetesen." 

Forrás: Az Elefánt Facebook-oldala


Török Gábor meze

Végül pedig - a keretes szerkezet jegyében - zárjuk a sort egy politológussal, nevezetesen a Nagy Lajos Gimnáziumban érettségizett Török Gáborral, aki Facebook-oldalán posztolt abból az apropóból, hogy a magyar válogatott kijutott az Európa-bajnokságra.

Fotó: törökgaborelemez Facebook-oldal


"Oké, tudom, talán nem a legelőnyösebb kép ez rólam, de ennél az idén nyáron a születésnapomra kapott - igen, meglehetősen szűk - meznél jobban nem tudom megmutatni, hogy mi történt ma. Egyéves voltam, amikor a magyar válogatott utoljára Európa-bajnokságon járt. Jövőre lesz 44 éve. Nem hittem volna, hogy ennyit kell várnom erre. Azt meg különösen nem, hogy ehhez az MLSZ elnökségi tagjának kell lennem:) Köszönöm mindenkinek ezt az élményt, a közönség nagyszerű volt, a csapat minden tagja hatalmasat, szinte emberfelettit küzdött, az itthon folyamatosan kritizált és leszólt Bernd Storck pedig megmutatta, hogy a bátorság nem jelent kontárságot. 7 éves korom óta vagyok a foci szerelmese, de ez volt az eddigi legnagyobb futballélményem. Bármi is lesz ezután, ez már az enyém marad. Köszönöm!"

.