Balesetek az időjárás miatt Győr-Moson-Sopron megyében

2015.01.25. 19:06

Kidőlt fákhoz és árokba sodródott járművekhez vonultak az elmúlt órákban Győr-Moson-Sopron megyében a katasztrófavédelem munkatársai -  írja az MTI.

Ruskáné Takács Anita, a szervezet megyei igazgatóságának szóvivője elmondta, hogy a viharos erejű szél miatt Győr mellett egy, a 83-as útra dőlt fa korlátozta a forgalmat. Emellett Kajárpéc és Gyömöre, illetve Bakonyszentkirály és Bakonyszentlászló között, valamint Győrben a Bácsai úton és Bakonypéterden is útra dőlt, illetve megdőlt fák akadályozták a közlekedést.

A 86-os úton Szil és Szilsárkány között kamion csúszott árokba a havas úton, Sokorópátkánál egy megrakott sószóró eke borult félig az árokba, a járművet daruval emeltek ki a tűzoltók.

Még tart a helyszínelés és a műszaki mentés a 83-as úton Koroncó és Gyirmót között, ahol korábban frontálisan ütközött két személyautó. A rendőrség a forgalmat Győr-Ménfőcsanak irányába tereli.

Elzárt település továbbra sincs a megyében. Az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokúról elsőfokúra mérsékelte hófúvás miatt kiadott riasztást - közölte a szóvivő.

 

 

.