Friss 7 napos meteorológiai előrejelzés - Időjárás hétfőtől

Időjárási hírek

MTI/met.hu - Időjárás

2020.03.08. 16:37

Ilyen időjárás várható hétfőtől. Mutatjuk a részleteket:

Melegszik az idő a következő napokban, a hét közepén helyenként akár 20 fok is lehet, a leghidegebb órákban viszont még lehetnek mínuszok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Időjárás-előrejelzés hétfőre

Időjárás-előrejelzés hétfőre - Forrás:met.hu

Hétfőn napközben több órára kisüt a nap. Délutántól a nyugati vidékeken helyenként már előfordulhat kisebb eső, záporeső. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 3, a legmagasabb hőmérséklet 9 és 14 fok között várható.

Időjárás-előrejelzés keddre

Időjárás-előrejelzés keddre - Forrás:met.hu

Kedden hajnalban nyugaton helyenként eső előfordulhat, de napközben csapadék már nem valószínű és hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt. Néhol megerősödhet a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 4, a maximumhőmérséklet 10 és 15 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzés szerdára

Időjárás-előrejelzés szerdára - Forrás:met.hu

Szerdán több órára kisüt a nap, de szórványosan várható eső, zápor és többfelé megerősödik a szél is. A leghidegebb órákban 1-7 fok lesz. Napközben 10-18 fokig melegszik a levegő.

Időjárás-előrejelzés csütörtökre

Időjárás-előrejelzés csütörtökre - Forrás:met.hu

Csütörtökön napos idő lesz, csapadék nem valószínű, de többfelé megélénkül, néhol megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet 3-9, a maximumhőmérséklet 15-20 fok között valószínű.

Pénteken szórványosan várható eső, zápor. A szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-8, a legmagasabb hőmérséklet 10-18 fok között valószínű.

Szombatra virradó éjszaka több helyen, napközben főként keleten valószínű eső, záporeső. A szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A leghidegebb órákban 1-6, napközben 9-14 fok lesz.

Vasárnap nem valószínű csapadék. A szél viszont többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a legmagasabb hőmérséklet 9-14 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

.