Internet Fiesta a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

2013.03.20. 17:13

a Berzsenyi Dániel Könyvtár idén is csatlakozott az Internet Fiesta elnevezésű programsorozathoz, amely már 14 éve szerveződik évről évre, minden márciusban annak érdekében, hogy minél többen ismerjék meg a világháló által nyújtott lehetőségeket. Az idei fiesta az internet közösségteremtő oldalát kívánja bemutatni. Ennek szellemében a BDK gyermekkönyvtára netközösségek szervezőit látja vendégül.

Szerdán a könyvtári baba-mama klub vendége  volt a savariababa.hu, kismamáknak, kisgyermekes családoknak szóló helyi weblap szerkesztői.

Szombaton 14 órától pedig a szintén jelentős „játékos” netközösséget magáénak tudó Bóbita Játszóház várja a nagyobbacska (8 év feletti) gyermekeket és a játszani szerető felnőtteket a gyermekkönyvtár rendezvényszobájában, elgondolkodtató és szórakoztató játékokkal.

A netközösségekhez kapcsolódó programsor a BDK-ban nem ér véget az Internet Fiestával. Április 3-án délelőtt szintén a baba-mama klub eseményeként a szombathelyimami.hu honlap szerkesztői mutatják be az oldal szolgáltatásait.
.