Január 7-én indul a báli szezon - Már kaphatók a jegyek a megyebálra

2011.12.19. 14:48

Mint rendesen, jövőre is megyebállal indul a báli szezon. Pár fotó a tavalyi bálról, kedvcsinálónak.  

Mint rendesen, jövőre is megyebállal indul a báli szezon. Pár fotó a tavalyi bálról, kedvcsinálónak.

 

Mint rendesen, jövőre is megyebállal indul a báli szezon. Pár fotó a tavalyi bálról, kedvcsinálónak. Katt a képekre!

Január 7-én a báli szezon nyitányaként rendezi meg a Vas Megyei Önkormányzat a Megyebált. Az esemény keretében immár hagyományszerűen adják át az "Év Vasi Embere 2011" elismerést.

A vendégeket 19 órától Kovács Ferenc, a megyei közgyűlés elnöke mellett Osztrosits Katalin, Vas megye szépe, a Kőszegi Borbarát Hölgyek és a Batthyány Bandérium tagjai fogadják a Tóvendéglőben. Köszöntőt mond dr. Halmosi Zsolt r. dandártábornok, az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti főigazgatója és Kovács Ferenc elnök.

A bálnyitó táncot a Szökős Együttes járja, majd Horváth Meggie énekel, a Spektrum zenekar zenél az est során. A Megyebál keretében fellép Varga Miklós, majd éjfélkor Kovács Ferenc és prof. dr. Horváth Boldizsár, a Vas Megyéért Egyesület elnöke adja át  az "Év Vasi Embere 2011" díjat.  

Jegyek elővételben már kaphatók, az asztalfoglalási igényt a Vas Megyei Önkormányzat elnöki titkárságán (Szombathely, Berzsenyi D. tér 1., Tel: 94/515-702) 2012. január 3-ig kérik jelezni a szervezők. A belépőjegy ára: 15.000 Ft.

 

.