Hirdetés

Szombathelyi ajándékötletek karácsonyra

2014.12.17. 11:18

Tippek tanácstalanoknak és mindent az utolsó pillanatra hagyóknak.

Hirdetés

Már csak néhány nap van hátra karácsonyig. Akár merre nézünk, mindenhol akciókkal, kedvezményekkel és garantált örömöt ígérő tárgyakkal és szolgáltatásokkal találjuk szembe magunkat. Na de mit is válasszunk, és hova érdemes bemenni? Cikkünkben azokból a szombathelyi üzletekből gyűjtöttünk össze egy csokorra valót, ahol valóban hasznos és egyedi ötleteket kaphatunk.


Az elektronikai és számítástechnika termékek már évtizedek óta a karácsonyi ajándékozás kedvencei. Ha tanácstalanok vagyunk, vagy éppen műszaki tudásunk bizonytalan, akkor célszerű egy kisebb, de masszív szakértelemmel, szerteágazó kapcsolatokkal és hatalmas tapasztalatokkal rendelkező üzletet felkeresni. Ők egészen biztosan tudnak segíteni. Szombathelyen ilyen például a Borostyánkő áruház szomszédságában található Computer-M, amely közel három évtizede igyekszik a vásárlók igényeit kielégíteni. A bolt elsősorban számítástechnikai és irodatechnikai eszközök (notebookok, tabletek, kiegészítők és asztali számítógépek) beszerzésével, valamint ezek szervizelésével, javításával foglalkozik, de sok egyéb ügyben is tudnak segíteni.   

Szombathelyi ajándékötletek karácsonyra


Más jellegű a Miklósi Optika ajánlata. Kontaktlencse, szemvizsgálat, szemüvegkeret és szakorvos által elvégzett szolgáltatások egyaránt vannak a tarsolyukban. A 32 éve működő Fő téri üzletben jelenleg a szemüvegkeretek 20­­­–40, a multifokális lencsék pedig 30 százalék kedvezménnyel vásárolhatók meg. Egy ilyen ajándék nem szokványos a fa alatt, de felettébb nagy örömforrás lehet, hiszen a látás mindenki számára egyformán fontos.


Igényeseknek és a művészet szerelmeseinek az Isis Galéria kínál olyan termékeket, amelyekért érdemes felkukkantani a Kossuth Lajos utcai üzletbe. Aki értékálló és egyben szép holmikat keres, mint például kerámia, festmény, tűzzománc, rézkarc, szobor, plakett, ötvös, bőr - és textilművészeti termékek, azok elsősorban itt nézzenek körül faalávaló után. Ezek az alkotások több neves szombathelyi művész munkái, így ha innen választunk, garantáltan egyedi dolgot vihetünk haza.

Szombathelyi ajándékötletek karácsonyra


Végül pedig következzen egy örök klasszikus, ami nem más, mint a könyv.  A Wesselényi utcában most karácsonyi könyvvásár keretein belül akár 50-70 százalékos kedvezményekkel juthatunk olvasnivalóhoz. A választék nagy, így legyen szó akár gyerkőcnek való kifestőről, akár hölgynek való szakácskönyvről, netán férfiakhoz passzoló naptárakról, biztosan talál kedvére valót. Hibázni nem lehet, hiszen a könyv bármelyik évszakban, így karácsonykor is telitalálat.

Szombathelyi ajándékötletek karácsonyra

Reméljük nyújtottunk némi segítséget, s az eddig hasztalanul ötletelők s a mindent az utolsó pillanatra hagyók most veszik a téli kabátjukat, és magabiztosan indulnak el a tökéletes karácsonyi ajándék felé.