Képes napi összefoglaló: 2011. július 6. (szerda)

2011.07.06. 19:48

Dzsudzsák Balázs Ausztriában edzett csapatával, Kispesten 6 éve ottfelejtettek egy toronydarut.

 

Magyarország egy napja képekben
2011. július 6. (szerda)

Közmunkások

Salgótarján: Közmunkások fűkaszával dolgoznak egy lakótelep közelében Salgótarjánban. A Salgótarján Foglalkoztatási Nonprofit Kft. közel 800 közmunkást foglalkoztat, enyhítve ezzel a város foglalkoztatási nehézségeit. MTI Fotó: Komka Péter


Romagyilkosság

Budapest: Leveszik a bilincset Kiss Árpád elsőrendű vádlott kezéről a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozat miatt indított büntetőügy tárgyalásán, a Pest Megyei Bíróságon. Balra Fehérné Nyalka Éva tanú áll.
MTI Fotó: Kovács Tamás


Ottfelejtett toronydaru

Budapest: Kispest központjában hat éve álló toronydaru, amelyen nem végeztek jelentősebb karbantartást az elmúlt években, ezért a kerületi lakosok szerint balesetveszélyes. 2004 februárjában tették le az ott épülő Stefánia Ház alapkövét, de a két épületből álló komplexum sosem készült el, ugyanis a beruházó csődbe ment, és külföldre távozott.
MTI Fotó: Földi Imre


 Pannonhalma

Pannonhalma: Hortobágyi Cirill perjel áll a Pannonhalmi Bencés Főapátság bazilikájának altemplomában, ahol 2011. július 17-én örök nyugalomra helyezik Habsburg Ottó, az utolsó magyar király és osztrák császár legidősebb fiának szívurnáját. MTI Fotó: Matusz Károly


Csákányi Eszter

Szeged: Csákányi Eszter színművész (b) élelmiszercsomagot ad át Fenyvesi Istvánnak és családjának a Gyermekétkeztetési Alapítvány adománygyűjtő akciójának keretében Szegeden, a Dugonics téren. Különböző helyszíneken népszerű művészek és sportolók segítségével gyűjtenek adományokat, és összesen ezer rászoruló, gyermekes család kap június 16. és július 22. között egy hónapra elegendő tartósélelmiszer-csomagot.
MTI Fotó: Rosta Tibor


 Dzsudzsák

Bad Waltersdorf: Dzsudzsák Balázs labdarúgó vezeti a labdát az Anzsi Mahacskala edzésén az ausztriai Bad Waltersdorfban. Dzsudzsák Balázs júniusban a holland PSV Eindhoventől igazolt a dagesztáni klubhoz, amely az orosz bajnokságban 16 fordulót követően hét ponttal van lemaradva a listavezetőtől.
MTI Fotó: Varga György

.