Vasi vizeken fotópályázat meghosszabbítva

2017.09.13. 14:41

Minden olyan fotó érvénytelen, ahol hallal történő kíméletes bánásmód nem jelenik meg.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége Vasi Vizeken címmel fotópályázatot hirdetett július közepén. A pályázatra eredetileg szeptember közepéig lehetett volna küldeni a fotókat, de a szervezők úgy döntöttek, hogy a beküldési határidőt egy hónappal meghosszabbítják. 

A módosítást követően az új beadási határidő 2017. október 15. A fotópályázat célja továbbra is a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége kezelésében lévő tavak, folyók növény- és állatvilágának, a horgászvizek és a horgász kapcsolatának bemutatása. Részvételi feltételek: A pályázat nyitott, foglalkozástól, életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki pályázhat, más pályázatokon nem szerepeltetett képekkel.

Egy pályázó max. 15 db színes, vagy fekete-fehér fotóval pályázhat. A pályaműveket kizárólag digitális JPG formátumban, 2017. október 15-ig várjuk a Szövetség postacímére (9795 Vaskeresztes, 165/4. hrsz – Borítékra kérjük feltüntetni „Fotópályázat”), vagy a fotopalyazat@vasivizeken.hu címre.

A következő kategóriában lehet nevezni:1. Tájkép és csendélet (vizes élőhelyek, tavak, folyók, patakok); 2. Életkép - horgászat a vasi vizeken; 3. Horgászfogások és horgászélmények. (Kategóriánként maximum 5 kép küldhető.) Kizárólag a természetben, a vízparton készült fotókat várjuk.

Minden olyan fotó érvénytelen, ahol hallal történő kíméletes bánásmód nem jelenik meg. (Pl: szájbilincs, véres, sérült hal…stb.) Pályázatra beküldött fotókkal szembeni elvárások:

A képeket (a hosszabbik oldal minimum 3500 pixel méretben, minimum 3 MB nagyságban, 300 dpi felbontásra méretezve) aláírt nevezési lappal együtt várjuk.  Díjazás: Kategóriánként az első hely: 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány, kategóriánként a második hely: 10. 000 Ft értékű vásárlási utalvány, kategóriánként a harmadik hely: 5 000 Ft értékű vásárlási utalvány.

A kategória győztesek közötti fődíj egy 20 000 Ft-os vásárlási utalvány. Az elnyerhető vásárlási utalványok a 2018. évi szövetségi területi jegyekre, vagy fotózással kapcsolatos cikkekre lesznek felhasználhatóak.

Nevezési lap és részletes információ elérhető a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségénél a  06-94/ 506-835-ös telefonszámon, vagy a www.vasivizeken.hu weboldalon! A cikk a TOP-1.2.1-15-VS1-2016-00001. számú pályázat támogatásával jelent meg.

.