Vasi Vizeken Versenyhorgász támogatási program indul

2018.02.27. 11:11

Pályázati információk.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége immáron második alkalommal hirdet pályázatot a Szövetség tagegyesületeiben tagsággal rendelkező versenyhorgászok és általuk alkotott csapatok részére, akik megyei, országos, vagy nemzetközi horgászversenyeken kiemelkedő teljesítményt értek el eddig és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükségük.

Egyénileg pályázni az alábbi célokra lehet: Versenyhorgászattal összefüggő eszközvásárlás, mely a pályázó regionális (min. 3 megyét érintő), országos, vagy  nemzetközi versenyekre való felkészüléséhez és indulásához szükséges. Útiköltség-támogatás, aminek a segítségével a pályázók eljuthatnak a felkészítő edzésekre, versenyekre.

Egyéb regionális (min. 3 megyét érintő), országos  és nemzetközi versenyzéshez szorosan kapcsolódó költségekre: nevezési díjak, edzés-és versenynapokra  szállás, területi engedély, etetőanyag, csali  biztosítása. Az idén már külön csapatoknak szóló pályázati kategóriát is hirdetünk, mely lehetőség támogatást biztosít versenyeken történő részvételhez szükséges eszközök, szolgáltatások beszerzésére. A pályázatokat kizárólag a www.vasivizeken.hu oldalon elérhető pályázati űrlapon tudjuk elfogadni.

A pályázat postára adási határideje: 2018.március 20. (a postai bélyegző dátuma számít). A pályázati támogatásokról - a Versenysport Szakbizottság bevonásával - a  végső döntést a Szövetség Intéző Bizottsága hozza 2018. május végéig. Az eredményről minden pályázót írásban értesítünk. A pályázat elbírálásánál az eddig elért eredményeket vesszük figyelembe, illetve előnyös elbírálásban részesül az a pályázó, akinek anyagi és családi körülményei ezt indokolják, valamint a női és utánpótláskorú, továbbá a fogyatékkal élő versenyzők.  A nyertesekkel a Szövetség támogatási szerződést köt.

Részletes információ elérhető a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségénél a 06-94/ 506-835-ös telefonszámon, vagy a megújult www.vasivizeken.hu weboldalon! A cikk a TOP-1.2.1-15-VS1-2016-00001. számú pályázat támogatásával jelent meg.

Galéria

.