Diákbál a szombathelyi Premontreiben - Képgaléria

2020.02.22. 08:00

Az SZM bál után egy héttel, február 14-én rendezte a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium Diák-önkormányzata a diákbált.

Az idei évben immáron harmadik alkalommal, a Május 1 Étterem adott otthont a rendezvénynek. Az elmúlt két év jó hangulatú báljainak valószínűleg híre ment, mert nagy volt az érdeklődés a fiatalok körében. A Valentin-nap kapcsán a szervezők arra kérték a bálozókat, hogy valamilyen piros öltözékben jelenjenek meg a buliban.

A képre kattintva galéria nyílik

A szokásoknak megfelelőan 18 órakor volt kapunyitás és a korábbi évektől eltérően, az este 7-kor kezdődő műsorokra már megtelt az étterem. Akik kicsit később érkeztek már csak állva élvezhették a színvonalas műsort. Elsőként a bál két házigazdája köszöntötte a vendégeket és sorra konferálták fel a zenés-táncos produkciókat. Kovács Pál és Gubián Ádám gitározva adott elő egy-egy dalt, majd Kardos Marcell szólóját hallgathatták meg a diákok. Ezt követően egy pörgős akrobatikus rock&roll bemutatót következett a White Tiger RRC előadásában.

A rokisok meghozták a táncos kedvét mindenkinek, a diákok gyorsan birtokban vették a parkettet és a bál végéig töretlen volt a hangulat.  A táncot csak a tombola húzás és a bálkirály és királynő választás szakította meg fél 11-kor. A szavazatok alapján idén a bálkirálynő Fürdős Nóra, a bálkirály pedig Szilvás Ádám lett. A helyszíni vélemények alapján mindenki jól érezte magát, és ha jövőre is ilyen nagy lesz az érdeklődés, lehet, hogy nagyobb helyszínt kell választani a diákbálra.

Kéri Péter DÖK tanár

Galéria

.