Hirdetés

A tél típus színei: frizura és smink

A tél típus színei: frizura és smink

E.A.

2021.12.09. 13:05

Az évszak típus szerinti osztályozás nem csak a gardrób, hanem a dekoratív kozmetikumok és a hajszínre is vonatkozik.

Hirdetés

Ezúttal a tél típusba tartozó hölgyeknek gyűjtöttük össze a legfontosabb tudnivalókat azzal kapcsolatban, milyen hajszínt és kozmetikumokat válasszanak a legsikeresebb megjelenés érdekében.

Hajszín

Az új hajszín rendkívül feltűnő lépés, de azt jelenti, hogy itt nagyon óvatosnak kell lenni: a fő feladat a természetes kontraszt megőrzése a haj és a bőr színe között. Felejtsük el a vöröset! Szőke hajszín megengedett, de kizárólag hideg hamvas tónussal. 

A fekete minden árnyalata, csokoládé, barna, gesztenye, sötét színek padlizsán kiemeléssel teljes mértékben megfelelő. A lényeg ismételten a kötelező hideg tónus.

A MAKEUP webáruház számos lehetőséget kínál a tökéletes hajfesték és hajszín kiválasztása érdekében.

Alapozó és pirosító

A természetes kontraszt megőrzésének szabálya a dekoratív kozmetikumok esetében is megmarad. A téli típushoz pirosítóként a hideg rózsaszínt és az enyhe lilás színeket ajánljuk.

A hideg tél típusú lányok a természetes bőrtónushoz lehető legközelebb álló alapozót válasszák - porcelán rózsaszín, bézs, bézs rózsaszín.

Élénk tél típus esetén javasoljuk, hogy részesítsd előnyben a hideg rózsaszín árnyalatokat olíva, bézs rózsaszínes altónussal.

A sötét tél képviselőinek bézs, porcelán rózsaszín, mély bézs árnyalatok illenek.

Szemek

A kontrasztos fekete szemceruza tökéletes a hideg típushoz. Végtelen változat létezik - lila, türkiz, lila, finom rózsaszín árnyalatok, acélszürke, kék. Bátran próbálj ki világosakat is, amelyek nem takarják el a szem színét.

Élénk tél - érdemes a smaragdzöld színt mélyszürkével, bézst sárgabarackkal, rózsaszínt barnával párosítani.

A sötét tél típusba tartozó hölgyek mély szemei nagyon ​​jól néznek ki ugyanolyan árnyalatokkal körülvéve - sötétszürke, fekete, kék, barna, sötét rózsaszín. A világos színeket egyszer és mindenkorra el kell fejelteni.

Ajkak

Hideg tél típushoz a hideg tónusú szájfények és rúzsok tökéletesek: fukszia, bogyós málna, cseresznye, szilva.

Az élénk tél ajakpalettája nagyon hasonlít a hideg csoport színskálájához - ugyanaz a fukszia, bíbor, szilva, ezen kívül a bordó, rubin, mélyvörös, rózsaszín is kiváló.

Mély tél - a legjobb vörös, terrakotta és fukszia.

.