Hirdetés

Hogyan öltözködjünk tavasszal? Fedezd fel te is a legdivatosabb trendeket

Hogyan öltözködjünk tavasszal? Fedezd fel te is a legdivatosabb trendeket

E.A.

2022.04.10. 11:58

Fókuszban a retro darabok.

Hirdetés

Hamarosan itt a jó idő, előkerülhetnek a szekrények mélyéről a különféle divatos női ruhák és a rövidebb nadrágok is. Végre újra viselhetjük a kedvenc balerinákat és magassarkúkat, vajon de mik is uralják pontosan az aktuális trendeket? Járjunk utána!

Fókuszban a retro darabok

Ha eddig nem olvastuk elégszer, akkor még egyszer érdemes megemlíteni, hogy a hetvenes és a nyolcvanas évek csajos stílusai berobbantották a divattrendeket. Újra menő lesz a trapéznadrág, a csőtop és bátran viselhetjük a punkok öltözködésére hajazó szakadt farmerkabátokat is. Tavasszal a vékony és kellemes tapintású ovesize kabátoknak aligha lesz vetélytársa. Továbbá ne feledkezzünk meg azon divatos női ruhák köréről sem, amelyek csábos retro mintákkal és különféle cukorkaszínekkel hódítanak. Igazán menő szett lesz például egy ilyen retro hatású ruha, farmerkabáttal és a hozzávaló, kifejezetten a régi korokat, idéző nagyméretű napszemüveggel. Aki viszont inkább a stílusos elegancia híve, annak számára is bőven akad választék. Az elegáns vonalvezetésű tavaszi ballonkabátok és a különféle karcsúsított divatos női ruhák ugyanúgy részét képezik a szezon slágereinek, mint a retro darabok.

Farmerek bármely kivitelben

A farmernadrágok évtizedek óta kitörölhetetlen ruhadarabokká váltak nem csupán a mindennapi viseletek közül, de az aktuális trendek bűvköréből is. Idén viszont nem csak a nadrágok, de a ruhák és a kabátok is készülhetnek farmerból. Sőt tetőtől talpig farmerba öltözhetünk, csakúgy, mint régen. Rendkívül trendi viseletnek számítanak a különféle koptatott, szaggatott nadrágokat és persze kabátok is. Tavaszra és nyárra kifejezetten ajánlott, továbbá eléggé sikkes lesz a női farmer modellek közül a capri nadrágok mindenféle típusa, valamint a trapéz változatok.

Futurisztikus, fémes hatású ruhák és cipők

Idén rendkívül divatosnak számítanak azok a fémes hatású anyagok, amikből a trendi steppelt kabátok is készültek. Fémes hatású megjelenésük nem csak különleges, de rendkívül jól be is illeszthető a különféle szettekbe. Ugyanez a helyzet például a fémes csillogású sneakerekkel. Nem csupán csajos stílusuk van, de egyfajta ékszerként is felfoghatóak, hiszen ugyanolyan ezüstben tündökölnek, mint ékszereink is. Ebből adódóan, aki valami igazán különlegeset szeretne, az bátran válogathat a különféle fémes hatású cipők, kabátok, szoknyák és táskák modelljeiből tavaszra. Érdekesség továbbá, hogy a cipők terén sok ilyen modell készül platformos verzióban, így valódi futurisztikus kinézetű lábbeliket is beszerezhetünk közülük. Ha már megemlítettük a platformot, akkor viszont érdemes megemlíteni azt is, hogy cipők terén a vastag talp most rendkívül garantált sikert jelent majd a szezonra.

Szokatlan kiegészítők és lábbelik

Furcsa, különleges és meghökkentő. Talán ez a három kifejezés lehet az, ami leírja azon kiegészítők és cipők típusait, amelyek idén valóban sikkesnek számítanak majd. A különféle egyedi sarkokkal rendelkező és különleges anyagú cipők szinte bármivel viselhetőek az idei trendek szerint. Sőt, az elütő cipők és táskák direkt módon való alkalmazása valódi irányzattá nőtte ki magát. Vagyis bátran kombinálhatjuk ezeket a lábbeliket bármivel. Hasonló a helyzet a fura vagy épp túldíszített táskák esetében is – mondhatni minél jobban elütnek a szettünktől, annál stílusosabbnak számítanak.

.