Stílusos, kényelmes cipők: Skechers vs Converse – Melyik a jobb?

E.A.

2022.04.05. 16:30

Stílusos, kényelmes cipők: Skechers vs Converse – Melyik a jobb? Itt a válasz.

Stílusos, kényelmes cipők: Skechers vs Converse – melyik a jobb?

A Converse cipők gumit, vászont, farmert és egyéb prémium anyagokat kombinálnak a cipőgyártáshoz, és strapabíró, sokoldalú koncepciójával ezek a lábbelik népszerűbbek a Skechers-nél. Nincs arról szó, hogy a Skechers márka ne lenne közkedvelt, csak a vásárlók inkább a Converse mellett teszik le a voksukat, erre mondjuk korunk reklámjai szintén rájátszanak. Az átláthatóság és a könnyebb választás kedvéért igyekeztünk összefoglalni a két brand sajátos jellemzőit.

Mi szól a Converse cipők mellett?

A klasszikus stílus, a farmer vászon és a belső gumitalp a Converse cipőket a piacon az egyik legnépszerűbb tornacipő márkává teszi. A vászonból és prémium gumiból készült klasszikus Converse All-Star Chuck Taylors színek és stíluslehetőségek széles skálájában kapható itthon az online webáruházakban. Bátran hordhatjuk egy felhajtott farmernadrággal és egy hozzá passzoló magas szárú zoknival.

Ez a „hagyomány” a színes lábbelik megalkotásával játékos, tartós és kellően kényelmes bármilyen alkalomra. Egyszerűen, a Converse mindig követi a divatot vagy új irányzatokat hoz létre.

Mindezek mellett a cipők kiegyensúlyozottabbak és komfortosabbak, ezzel is kitűnnek az átlagos termékek közül. A cipőket úgy tervezték, hogy kihasználják az emberi anatómia különbségeit. A lábfej „T” betű alakú; ha vonalat húzunk rajta, akkor nagyjából téglalap alakú. Ez azt jelenti, hogy a cipőnek közvetlenül a bokacsont felett kell lennie, hogy a sarok kissé szélesebb legyen, mint a láb.

A Skechers cipőket inkább sportolásra vagy túrázásra tervezték

A Skechers cipők tágasabbak. A keskeny formájú cipőben, mint például a Converse, nagyon jó gyalogolni, de futni már kevésbé. Ez azért van, mert a sarkunk éri először a talajt, így nagyobb a tehetetlensége, mint a lábujjainknak. Az eredmény az, hogy nem tudunk elég sokáig futni ahhoz, hogy ez az extra megterhelés később ne okozzon problémát. A cipők ergonómiája biztosítja lábunk védelmét, és segíti a fizikai hatások csökkentését.

A márka valamennyi típusa a különleges technológiának köszönhetően vízálló, amely egy erdei hosszú túra alkalmával jelentős kényelmet és biztonságot nyújt számunkra. Azért arra figyeljünk oda, hogy zápor vagy zivatar esetén keressünk fedett helyet, mert a cipők ellenállóképessége leginkább rövidtávú, mindez függ attól is, hogy mennyi időt töltünk a szabadban.

Hasonlóságok a két márka között

Elmondhatjuk, hogy mindkettőnek megvan az egyedi jellemzője, nézzük, hogy miben azonosak, leszámítva az egyéni szempontokat:

  • A cipők „öltöztetik” a viselőjüket.
  • Tetszés szerint különböző megjelenésűek lehetnek.
  • Kényelmesek.
  • Prémium minőségűek.
  • Sportcipők.
  • Mindkettőnek igen széles a termékkínálata a fiataloknak, felnőtteknek, a férfiaknak és nőknek, korosztálytól függetlenül bárki vásárolhat ilyen cipőket.
  • Könnyűek, légáteresztőek és csúszásmentesek. Kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek komfortos viseletet biztosítanak.
  • A legtöbb sportos cipő mosógépben mosható, különösen a légáteresztő anyagból készült felsőrészeknek köszönhetően, amelyek elősegítik a levegő keringését a cipők belső részében, megakadályozva a kellemetlen szagokat okozó baktériumok elszaporodását. Kézzel is moshatjuk őket meleg vízzel és szappannal.
  • Mindkét cipő hatékonyan csökkentheti a sérülések esélyét; jó tartást biztosítva a boka- és lábízületeknek egyaránt

A kizárólag sportcipőket gyártó cégek üzleti politikája azon múlik, hogy rávegyék a vásárlókat arra, hogy sportolókká váljanak, vagy az egyes modellek megvásárlásával többet sportoljanak, mint korábban. Ennek köszönhetően a cipőmárkák körül olyan identitást teremtenek, amely messze túlmutat az alapfunkcióján.

A cipők közötti választáshoz először azt döntsük el, hogy melyik lesz hosszabb távon hasznos számunkra, hogyan illik a többi ruhához és lábunkat vagy tartásunkat ne negatív értelemben befolyásolja.

.