Hirdetés

Férfi divattrendek: stílusos meleg téli csizmák

Férfi divattrendek: stílusos meleg téli csizmák

E.A.

2022.12.18. 10:56

A téli trendek a férfi lábbelik világában is folytonos változásban vannak. Ez pedig azt jelenti, hogy nem árt néha kicsit informálódnunk, ha valóban szeretnénk stílusban maradni. Melyek tehát a legmenőbb férfi téli csizmák idén? Íme, egy rövid lista, amely garantáltan segít majd a választásban.

Hirdetés

Chelsea csizmák

A téli trendeket a férfi lábbelik terén kétségkívül a chelsea csizmák jelentik idén is. Ezek a mutatós lábbelik rendkívül elegánsak, és számtalan különféle fazonban elérhetőek. A téli bélelt változataik nagyon melegek, erős bőr anyaguknak köszönhetően pedig jól bírják a nedvességet. Mivel nem rendelkeznek semmiféle csattal vagy fűzővel, így gumis száruk révén egyszerű beléjük bújni, ami ráadásul időtakarékos megoldást is jelent a rohanó mindennapokban. Ezek miatt kijelenthetjük, hogy egy-egy ilyen férfi téli csizma modellel garantáltan nem fogunk mellélőni. A klasszikus fekete és sötétbarna színek pedig idén is tarolnak, ezeket az univerzális árnyalatokat pedig bármilyen ruházati összeállításba könnyedén beilleszthetjük. Ha pedig nincs ötletünk arról, hogy honnan vehetnénk minőségi chelsea csizmákat, úgy feltétlen megéri körülnéznünk a CCC termékei között. A hatalmas kínálatban garantáltan a legdivatosabb modellek közül válogathatunk. Ezeket pedig nem csupán a CCC áruházaiban, de a weboldaláról is egyszerűen beszerezhetjük.

Hótaposók

A klasszikus hótaposók idei kínálata is bőséggel tartogat meglepetéseket. Feltétlen megéri tehát említést tennünk ezekről, mivel a tervezők idén is számtalan újdonsággal rukkoltak elő. Ezek a lábbelik tehát joggal foglalják el helyüket az idei sikerlistán. Nem csupán rendkívül kényelmesek és praktikusak, de a kifinomult dizájnnal készült idei darabok az elegáns stílus képviselői számára sem okoznak majd csalódást. A különféle fűzős modellek több hasonló árnyalattal dekorálva például jól passzolnak bármilyen hétköznapi viselet mellé.

Katonai jellegű bakancsok

Bár hivatalos megnevezésük szerint ezek leginkább bakancsnak számítanak, azonban hosszú szárú kivitelezésük révén mégis bátran a csizmákhoz sorolhatóak. A katonai bakancsok szintén egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, csakúgy, mint ahogyan a különféle bomberdzsekik is. Tehát az idei férfidivatot elnézve jól kirajzolódik, hogy mennyire előtérbe kerülnek a különféle militánsabb stílusú ruhadarabok is. Természetesen ezek már rég nem ugyanazok a darabok, amelyeket annak idején a hivatásos katonák viseltek. Ez azt jelenti, hogy különféle katonai bakancsok is számtalan színárnyalatban és érdekes szabásvonallal kerülnek piacra. Ezt pedig mi sem példázza jobban, mint hogy ezen lábbeliknek külön női variációik is fellelhetőek a piacon.

Nos, ezek volnának tehát idén a legnépszerűbb férfi téli csizma modellek. Ha tehát olyan praktikus és kényelmes viseletet szeretnénk találni magunknak a leghidegebb hónapokra, amelyek valóban segítenek trendben maradnunk, akkor mindenképp megéri ezek között keresgélnünk. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne lennének más fazonnal rendelkező férfi téli lábbelik, amelyek divatosak volnának a fentieket leszámítva.

.