Hirdetés

Kim Kardashian az internet legveszélyesebb híressége

Kim Kardashian az internet legveszélyesebb híressége

MTI

2018.10.20. 15:51

Kim Kardashian és Ruby Rose neve is veszélyforrás az interneten.

Hirdetés

Nagy-Britanniában Kim Kardashian az internet "legveszélyesebb híressége", Amerikában pedig a tévésztár Ruby Rose online keresései vezetik a felhasználót a legtöbb veszélyes, vírusos oldalra.

A McAfee kiberbiztonsági cég az alapján állította össze az online legveszélyesebb hírességek listáját, hogy a celeb nevével kapcsolatos keresések hányszor vezetnek vírusos oldalakra.

Amerikában a Netflix Orange is the New Black című sikersorozatának sztárja, Ruby Rose nevére való rákeresés bizonyult a legveszélyesebbnek.

A toplista további helyezettjei közé tartozik Kristin Cavallari realitysztár, Marion Cotillard színésznő, Lynda Carter, a Wonder Woman sztárja és Rose Byrne ausztrál színésznő is.    

A britek körében Kim Kardashian neve a legfőbb veszélyforrás. Az idei brit listán a BBC News szerint az első öt helyen Kardashian után Naomi Campbell, Kourtney Kardashian, Adele és Caroline Flack áll. 

A kiberbiztonsági cég a vírusos oldalak elkerülésére azt ajánlotta, hogy biztonságos, fizetős oldalakról nézzünk videókat, és csak olyan oldalakon olvassunk híreket a celebekről, amelyekben megbízunk. További védelmet jelent az applikációk és vírusirtó szoftverek rendszeres frissítése.

.