Később tér vissza a mozikba James Bond

2019.02.28. 18:45

A legújabb 007-es filmben ismét Daniel Craig alakítja a főhőst.

A tervezettnél két hónappal később, 2020 áprilisában tér vissza a mozikba James Bond, a kalandos életű brit titkos ügynök - írta a Variety.com.

A 25. Bond-mozi a húsvétot megelőző héten, 2020. április 8-án debütál. A film megjelenését már másodszor csúsztatták későbbre. Az MGM és az Eon 2017-ben még úgy gondolta, hogy 2019 novemberében kerül a mozikba a film, de amikor Danny Boyle rendező visszaadta a megbízást és Cary Joji Fukunaga vette át tőle, 2020 februárjára tűzték ki a premiert.
   

A legújabb 007-es filmben ismét Daniel Craig alakítja a főhőst, a szereposztásban Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw is feltűnik majd. 

A Bond-sorozat történetében a két legutóbbi, Sam Mendes rendezésében készült epizód, a Skyfall és a Spectre - A Fantom visszatér érte el a legnagyobb globális jegybevételt: előbbi 1,1 milliárd dollárt (310 milliárd forintot), utóbbi 880,7 millió dollárt (248 milliár forintot) keresett világszerte.
    

A 25. epizód forgatása március 4-én kezdődik. Craig már ötödször játssza Bondot. Fukunaga viszont az első amerikai rendező lesz az MGM és az Eon gyártásában készülő sorozat történetében. A forgatókönyvet Neal Purvis és Robert Wade írta, akik korábban A világ nem elég című epizódot is jegyezték.
    

Az utolsó hét Bond-film az őszi mozis időszakban debütált, legutóbb az 1989-ben bemutatott A magányos ügynök című résznél választottak az őszitől eltérő időpontot a premierre, akkor júliusban kezdték játszani a filmet - emlékeztetett a Variety.com.

.