Leslie Mandoki új dupla lemeze októberben jelenik meg

2019.05.20. 15:57

Október elején jelenik meg Leslie Mandoki új dupla lemeze.

Október 11-én jelenik meg Leslie Mandoki zenész, producer új dupla albuma és október 31-én indul turnéra zenekarával Németországban, majd Amerikában.

    Leslie Mandoki világhírű zenészekből álló supergroupjáról, a Man Doki Soulmates-ről elmondta, hogy ikonikus személyiségek játszanak együtt, egy zenekarvezetői klubról van szó.
    

A csapatban helyet kapott mások mellett Al Di Meola gitáros, Ian Anderson fuvolás, a Jethro Tull frontembere, Randy Brecker trombitás, az énekesek között Bobby Kimball (ex-Toto) és Chris Thompson (Manfred Mann's Earth Band). "Megtiszteltetés, hogy amit kitalálok, meg tudom velük valósítani" - fogalmazott a zenész.
    

A Németországban élő zenész, zenei rendező, Leslie Mandoki 1975-ben Csupó Gáborral szökött nyugatra, és mindketten világhírűek lettek a maguk területén, zenészként, illetve rajzfilmesként.
    

Leslie Mandokit amikor a menekülttáborban megkérdezték, hogy mit terveznek, ő felsorolta az akkori világsztárokat, hogy velük szeretne játszani, Csupó Gábor pedig azt mondta, rajzfilmesként Hollywoodban fog stúdiót alapítani.
    

A zenész édesapjának és budapesti tanárainak hálával tartozik. 16 éves volt, amikor édesapját elveszítette, aki a halálos ágyán azt mondta neki: fiam, ígérd meg nekem, hogy az unokáim soha nem fognak cenzúrázott újságot olvasni. "Menj, és éld az álmaidat, és ne álmodd az életedet" - fogalmazott az édesapja.
    

 

.