Hirdetés

95 új rendőrőrmester Körmendről (képsorozattal)

2014.06.14. 17:39

Tanévet zárt a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola.

Hirdetés

Eredményes tanévet zárt ezúttal is a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola, hiszen kilencvenöt próbaidős rendőr őrmester végzett a szakközépiskola falai között, akik közül harmincketten D.A.D.A. oktatói képesítést is szereztek.

A Vas megyei rendőrség tájékoztatása szerint a végzetteket elsőként a tanévzáró elöljárója, Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, az ORFK Ellenőrzési Szolgálatának vezetője köszöntötte. Megköszönte a fiataloknak az árvízi védekezés alatt tanúsított példamutató magatartást és útravalóként felhívta a figyelmet arra az alapvető elvárásra, miszerint „az állampolgároknak határozottan, szakszerűen és törvényesen, valamint udvariasan, segítőkészen intézkedő rendőrökre van szüksége”.

95 új rendőrőrmester Körmendről

Hollósi Gábor rendőr ezredes, a szakközépiskola igazgatója megköszönte a fiatal őrmestereknek az elmúlt két év során tanúsított fegyelmezett magatartást, az eddigi munkát, a szorgalmat és a jövőre vonatkozóan is a becsületes, tisztes helytállást hangsúlyozta.

Az ünnepség zárásaként elismerések és emléktárgyak átadására került sor.

A két év során nyújtott kiemelkedő tanulmányi munkája és kiemelkedő közösségi tevékenysége elismeréséül az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője emléktárgyat adományozott Németh Alexandra és Panka József próbaidős rendőr őrmesternek.

A Körmendi Rendészeti Szakközépiskola igazgatója szolgálati feladatai huzamos időn keresztül történő kiemelkedő teljesítéséért, kimagaslóan végzett munkája elismeréseként, a nevelőtestület és a diákönkormányzat egységes javaslata alapján „Év tanára” címet és jutalmat adományozott Bóka János rendőr alezredesnek és Szombath Zsuzsanna közalkalmazottnak.

Kiemelkedő tanulmányi eredményére tekintettel emléklapot és jutalmat vehetett át Bakos Beáta, Nyárádi Tamás és Veszprémi Robertina próbaidős rendőrőrmesterek..

Galéria

.