Hirdetés

Kőszegi fegyveres rablókat keres a rendőrség

2013.01.04. 15:09

Január 2-án (kedden) este egy belvárosi presszóban próbálkoztak. Szemtanúkat is keresnek.

Hirdetés

Kőszegi presszós rabló

A Vas megyei rendőrség január 4-én (pénteken) az alábbi közleményt jelentette meg:


"A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el fegyveres rablás  bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, akik 2013. január 2-án 20.00 óra és 20.16 óra közötti időben Kőszegen, a Lékai utcai pavilonsoron található presszóba bementek, az ott dolgozó eladót feltehetően egy fegyverrel megfenyegették és a bevétel átadására felszólították. Az alkalmazott ennek, azonban nem tett eleget, ezért az elkövetők elmenekültek, így eltulajdonítás nem történt.

Kőszegi presszós rabló


A bűncselekmény elkövetésekor a két személy az arcát maszkkal eltakarta, fejükön pedig kapucnit viseltek. Mindketten vékony, átlagos testalkatúak és körülbelül 170-175 cm magasak.

Kérjük azoknak a személyek jelentkezését, akik a fenti napon az elkövetés időpontját megelőzően a presszóban vásároltak, így azon férfiét - illetve az őt felismerő személyekét - is, aki 20.00 óra körüli időben ott járt és a mellékelt képen, illetve videofelvételen látható.

 

A Rendőrség számít továbbá azok jelentkezésére is, akik a személyleírás illetve egyéb adatok alapján információval rendelkeznek a keresett személyekkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban.

Jelentkezni munkaidőben a 06-94/521-102 telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 107-es segélyhívó-számon lehet.