Ürülékmentes a legdrágább kávé

2015.04.27. 17:48

Fotó: www.kaveklub.reblog.hu A cibetmacska ürülékéből kivont baktériumokkal, laboratóriumi körülmények között sikerült luxuskávét készíteni a tajvani egyetem egy professzorának és hallgatóinak. Hat év kellett a fényűző ital kifejlesztéséhez, melynek "gazdag textúrájában az ízek 47 különböző rétege fedezhető fel" – számolt be Hszie Pao-csuan, a kutatás vezetője. Az új termékben 16 ízzel több található, mint a hagyományos cibetkávéban és jóval kevesebb koffeint tartalmaz a kapható kávéfélék legtöbbjénél. 

Fotó: www.kaveklub.reblog.hu

A cibetmacska ürülékéből kivont baktériumokkal, laboratóriumi körülmények között sikerült luxuskávét készíteni a tajvani egyetem egy professzorának és hallgatóinak. Hat év kellett a fényűző ital kifejlesztéséhez, melynek "gazdag textúrájában az ízek 47 különböző rétege fedezhető fel" – számolt be Hszie Pao-csuan, a kutatás vezetője. Az új termékben 16 ízzel több található, mint a hagyományos cibetkávéban és jóval kevesebb koffeint tartalmaz a kapható kávéfélék legtöbbjénél. 

Fotó: www.kaveklub.reblog.hu

A cibetmacska ürülékéből kivont baktériumokkal, laboratóriumi körülmények között sikerült luxuskávét készíteni a tajvani egyetem egy professzorának és hallgatóinak. Hat év kellett a fényűző ital kifejlesztéséhez, melynek "gazdag textúrájában az ízek 47 különböző rétege fedezhető fel" – számolt be Hszie Pao-csuan, a kutatás vezetője. Az új termékben 16 ízzel több található, mint a hagyományos cibetkávéban és jóval kevesebb koffeint tartalmaz a kapható kávéfélék legtöbbjénél. 

.