Kulisszák mögé enged betekintést az AlteRába VIP akciója

2012.06.15. 19:58

Még lehet jelentkezni az AlteRába VIP játékára, amelynek szerencsés résztvevői a kulisszák mögé pillanthatnak be. A kiválasztottak kedvenc zenekaruk tagjaival tölthetnek el csaknem fél órát. A nyereményhez korlátlan étel- és italfogyasztás is jár a színpad mögött.

A játékkal a bérletet vásárlóknak kedveskednek a körmendi AlteRába Fesztivál szervezői. Az eddigi bérlettulajdonosok, valamint azok, akik június 20-ig megveszik a belépőt, sorsoláson vesznek részt, amelynek keretében egy megfizethetetlen élménnyel gazdagodhatnak a Rába-parton. A fesztiválozók közül öt kisorsolt szerencsés 20 percet tölthet az általa választott kedvenc zenekarral és korlátlanul fogyaszthat ételt, valamint italt a VIP részben. Nem kell mást tenni, csak elküldeni a bérlet sorszámát, a vásárlás helyét és a tulajdonos nevét az info@alterabafesztival.hu e-mail címre.

Szintén jó hír a júliusi fesztivál leendő résztvevőinek, hogy idén Ed Philips, a népszerű Elvis imitátor immár nem csak egyedül kápráztatja el a kis színpad közönségét, hanem három tagú zenekarával érkezik a Rába-partra.

Körmenden 2012-ben július 19. és 22. között rendezik meg a zenei programot, amelynek újdonságait és további híreit a www.alterabafesztival.hu oldal mellett a facebook-on is el lehet olvasni.

.