Hirdetés

Idén is mesés ajándékcsomagot kapnak az Oscar-jelöltek

Idén is mesés ajándékcsomagot kapnak az Oscar-jelöltek

2018.03.03. 22:27

Az idei 100 ezer dolláros (25,5 millió forintos) táskák szintén észbontó termékeket rejtenek.

Hirdetés

Nem elég, hogy a sztárok szépek, csinosak, dúsgazdagok, de szinte bármit megkaphatnak ingyen.

Mindenki nyer!” – ez lesz a 2018-as Oscar-jelöltek ajándékcsomagjának a neve, és elnézve annak tartalmát, a marketing nem túloz.
A Distinctive Assets nevű társaság 2016-os túlkapása miatt, amikor is 232 ezer dollár (62 millió forint) értékű, úgynevezett “goody bag-et” állítottak össze – melybe az akadémia számára kínos és természetesen nem jóváhagyott termékek kerültek bele – idén már nem szerepelhet az Oscar elnevezés a szatyrokon.

A jelölteknek így sem kell aggódniuk, az idei 100 ezer dolláros (25,5 millió forintos) táskák szintén észbontó termékeket, sőt, utazásokat rejtenek. Bizony, nem csak egyet, ezúttal Görögországban, Zanzibárban, Hawaiin és Tanzániában is pihenhetnek a szerencsések. A hölgy jelöltek tehetik mindezt egy káprázatos gyémántnyakláncban, ezt is tartalmazza ugyanis a csomag. További meglepetés a tíz alkalmas személyi edzés, a méregdrága wellness szolgáltatásokat nyújtó ajándékkártya, a különleges kozmetikumokról már nem is beszélve.

Idén is tartalmaz érdekességeket a táska, mint például egy ingyenes DNS-vizsgálatot, és hozzáférést egy hamarosan induló társkereső applikációhoz.

Ezen felül pedig mindenki kap egy 10 ezer dollár értékű jótékonysági felajánlást, melyet ahhoz az állatmenhelyhez juttatnak el, amelyikhez csak az ajándékozott kívánja.
Az Oscar-gálát idén is élőben közvetíti a Duna Televízió március 4-én éjszaka: Kraszkó Zita, az Oscar-est hazai házigazdája, valamint Dudás Viktor és Szöllőskei Gábor filmszakértők köszöntik majd a nézőket. Idén ismét van rá esély, hogy a szobrok közül az egyik Magyarországra kerül.

Enyedi Ildikó Testről és lélekről című alkotása ugyanis bekerült a legjobb öt idegen nyelvű film közé.

Addig is minden információt megtalálhatnak a jelöltekről és megannyi érdekességet az Oscar-gáláról a www.mediaklikk.hu/oscar oldalon.