Hirdetés

Az ifjú pápa című sorozat folytatódik

Az ifjú pápa című sorozat folytatódik

2018.08.02. 12:57

John Malkovich is szerepel majd benne.

Hirdetés

John Malkovich is szerepel Paolo Sorrentino Az ifjú pápa című tévésorozatának folytatásaként készülő, The New Pope (Az új pápa) című szériában - értesült a Variety.com

Mint azt már korábban bejelentették, a Jude Law főszereplésével forgatott nagy sikerű sorozatnak nem lesz második évada. A produkciót megrendelő HBO és Sky közleménye szerint Sorrentino inkább egy újabb, korlátozott epizódszámú szériát rendez a modern pápaság világáról The New Pope címmel.

Law Az ifjú pápa című sorozatban Lenny Belardót alakította, aki az első amerikai pápaként XIII. Pius néven lett a katolikus egyház feje.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy Law visszatér-e az új szériában, mivel a sorozat végén bizonytalanná vált a karakter jövője. A pletykák szerint Malkovich játszhatja az új pápát, de hivatalos nyilatkozatban ez még nem hangzott el, ahogy az új széria forgatókönyvéről sem beszéltek még.
 

A kétszeres Oscar-jelölt Malkovich három évtizedes pályafutása alatt rendkívül színes karaktereket játszott: szerepelt a Veszedelmes viszonyok című kosztümös filmben, de olyan akciómozikban is láthatták a nézők, mint a Con Air - A fegyencjárat vagy a Red-sorozat, és ő volt a főhőse Spike Jonze A John Malkovich-menet című komédiájának is.

A The New Pope című új tévésorozat forgatása novemberben kezdődik Olaszországban. A forgatókönyvön ismét Sorrentino dolgozik Umberto Contarello és Stefano Bises társaságában. A sorozat producere a Wildside részéről Lorenzo Mieli és Mario Gianani, a Mediapro pedig társproducerként működik közre. A széria nemzetközi forgalmazója a FremantleMedia International.

Az ifjú pápa 2016 októberében debütált a Sky tévécsatornán, majd 2017 januárjában az HBO programjában. Law alakítását Golden Globe-díjra is jelölték.

.