Hirdetés

24 sorozat - Jack Bauer visszatér a képernyőre

24 sorozat - Jack Bauer visszatér a képernyőre

Szórakozás

2018.08.05. 10:37

Joel Surnow és Bob Cochran már dolgoznak a sorozat újbóli életre keltésén.

Hirdetés

Harmadszorra is visszatérhet a képernyőre a Fox csatorna 24 című nagysikerű sorozata.

 A Variety.com filmes portál értesülései szerint az eredeti széria készítői, Joel Surnow és Bob Cochran már dolgoznak a sorozat újbóli életre keltésén. A történet középpontjában ezúttal a kemény és agyfúrt ügynök, Jack Bauer fiatalkora állna.

    A projekt egyelőre az előkészületeknél tart és nem tudni, hogy mikor kerül képernyőre, ha egyáltalán valaha eljut odáig. A produkció megvalósulása esetén ez lesz a harmadik alkalom, hogy a Fox csatorna visszahozza a nagysikerű szériát.
 

A 24 című sorozat nyolc évadon át, 2001 és 2010 között futott. Kiefer Sutherland a terrorelhárítás ügynökét, Jack Bauert alakította a széria 192 epizódjában.
Az egy nap egy-egy óráját feldolgozó produkció a legjobb folytatásos sorozat, a legjobb forgatókönyv, Sutherland pedig a legjobb folytatásossorozat-színész kategóriában is elnyerte az amerikai televíziózás legjobb produkcióit elismerő Emmy-díjat.

 

Négy évvel ezelőtt, 2014-ben a széria visszatért a képernyőre 24: Élj egy új napért! címmel. A minisorozatban ismét Sutherland alakította Bauert.

Legutóbb Corey Hawkins főszereplésével tért vissza a sorozat 2017 elején. A 24: Újratöltve című szériában Hawkins nem Sutherland szerepét vette át, hanem egy másik karakterként (Eric Carter) jutott kulcsszerephez. A sorozat mindössze egyetlen évadot élt meg.

.