A hegyi doktor mától újra rendel a TV2-n

tv2

2022.06.13. 10:10

A németországi premier után néhány hónappal a TV2-n is látható a nézők egyik kedvenc sorozata, A hegyi doktor újra rendel.

A ZDF nagysikerű sorozatának 15. évada januárban debütált a német csatornán és rekordnézettséget ért el. Az évad epizódjait átlagosan 7.32 millió néző követte figyelemmel, ami minden eddiginél magasabb nézőszámot jelent. A gyönyörű hegyvidéki táj, a sikeres és sármos orvos és az izgalmas cselekmény mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy nemcsak a német, hanem a magyar nézők is hamar szívükbe zárták A hegyi doktort. 

Az új évadban Franziska a fia születése előtt New York-ba költözne. A repüléshez szükséges igazolást Dr Gruber állítja ki neki, ám az utazás során a nő rosszul lesz és intenzív osztályon ápolják, ami miatt a doktor praxisa is veszélybe kerül. A kismama anyja, Thea feljelentéssel, az orvosi kamara pedig súlyos következményekkel fenyegeti Martint. Minderről Franziska mit sem tud, kómában fekszik egy amerikai kórházban, ahol kisbabáját is öntudatlan állapotában segítik világra. A nagymama azon dolgozik, hogy Martint megfossza az apai jogaitól, így a doktor csak akkor tudja hazahozatni a csecsemőt Gruberhofba, amikor Franziska felébred a kómából. A kis faluban Anne viseli gondját Martin fiának, Johannak. A doktornak mindezzel a magánéleti válsággal úgy kell megküzdenie, hogy közben teljesen lefoglalja a munkája, ahol nap, mint nap komoly kihívásokkal találja magát szemben. 

A hegyi doktor újra rendel – június 13-tól minden hétköznap este 19:50-től a TV2 műsorán

.