Eldőlt, hogy ki került be a Sztárban Sztár leszek! élő showjába

tv2

2022.10.03. 11:50

Óriási meglepetések, nagy csalódások és könnyek a Sztárban Sztár leszek! hétvégi középdöntőiben.

Kicsit sem volt könnyű dolga a négy mesternek, de végül döntöttek.

Október 9-én vasárnap 19.15-kor kezdetét veszi az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban Sztár leszek! élő showja. Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka felállították csapataikat, 3-3 kiváló előadóval vágnak bele az elképesztő átalakulásokba.

A 12 legjobb hétről hétre énekórákon, táncórákon készül a mindent eldöntő vasárnap estékre, ahol élő adásban, néhány percben kell megmutatniuk mire képesek.
Köllő Babett csapatában ott lesz a nagy visszatérő, Molnár Sanyi, a 20 éves Piltman Anna és a kétgyermekes anyuka, Tóth Napsugár.
Tóth Gabi nagy dilemmák közepette a rocker Jósa Tamást, az utcazenész-egyetemista Szirtes Dávidot és az őrületes átváltozóművészt, Gőghová Tímeát választotta.
Pápai Joci csapata is összeállt: a zenész családból származó Bari Laci, a Beyonce-rajongó titkárnő, Oláh Szandra és Kálóczi Réka karaoke-buli szervező alkotja a csapatát.
Majka szintén beválasztott a legjobb háromba egy tavaly is indult jelentkezőt, Kaly Roland fodrászt, rajta kívül a DJ-showman László Attilát és a kubai énekesnőt, Yulaysi Miranda-t üdvözölte a csapatában.
A névsor ezzel teljes! A döntősök október 9-től azonban minden vasárnap este elbúcsúznak egyik társuktól.

Ajánló

Köllő Babett csapata:
Piltman Anna
Tóth Napsugár
Molnár Sanyi

Majka csapata:
Kaly Roland
László Attila
Yulaysi Miranda

Tóth Gabi csapata:
Jósa Tamás
Göghová Tímea
Szirtes Dávid

Pápai Joci csapata:
Kálóczi Réka
Oláh Szandra
Bari Laci

.