Hirdetés

Látogatói központot nyit a győri Audi

2010.09.03. 14:33

Hirdetés

Az Audi Hungaria 120 millió forintos beruházással látogatói központot alakított ki vendégfogadóval, gyárlátogatói útvonalakkal, szigetekkel.

Hétfőtől naponta két, egyenként legfeljebb 25 fős csoportban kísérik végig a vendégeket, akik az ingyenes gyárlátogatáson ismerkedhetnek a csúcstechnológiájú motor-, és járműgyártással magyar, német, illetve angol nyelvű vezetés mellett - közölte Lőre Péter kommunikációs vezető pénteken sajtótájékoztatón.
Bejelentkezni a gyárlátogatásra az Audi internetes oldalán lehet.

Lőre Péter kifejtette: az eddig is nyitott vállalat mostantól a márkához méltó külsőségek között fogadja a vendégeket. A főbejárat mellett berendezett reprezentatív létesítményben kávézót és shopot nyitottak. Az utóbbiban az Audi márkajelzésű ruházati termékeket és ajándéktárgyakat kínálják a betérőknek. A fogadóban a vendégeknek filmet vetítenek a vállalatról, hogy még élményszerűbbé tegyék a látogatást.

A motor- és a járműgyártás folyamatait az üzemcsarnokokban ismerhetik meg az érdeklődők. Terveznek úgy nevezett témaspecifikus látogatásokat is, amelyek a motorfejlesztő központba és a szerszámgyárba vezetik majd a vendégeket.

A győri vállalat tizennégy év feletti vendégeket fogad, a látogatás ingyenes. Ez győri sajátosság, az európai autógyárak ugyanis szinte kivétel nélkül belépési díjat kérnek a hasonló szolgáltatásért. Az ingolstadti Audi gyár megtekintése például 6 euróba kerül.
Az Audi gyárlátogatás Győr turisztikai ajánlatának integrált része, a kommunikációs vezető szerint erősíti a város idegenforgalmi vonzerejét. Az érdeklődés máris számottevő: mostanáig több mint ezren regisztráltak az év végéig tartó időszakra.

Az előzetes számítások szerint a megfelelő infrastruktúra kiépítése révén évente közel 12 ezer látogató kaphat betekintést a győri Audi tevékenységébe.