A kislány, akinek ajándékokat hoznak a varjak

2015.03.03. 23:22

Először azt hittük, a szokásos internetes átverés, de mikor a hírforrás után eredtük, kiderült, hogy az eredeti hírt a BBC közölte. A történet évekkel ezelőtt kezdődött, amikor a Seattle-ben élő, most 8 éves Gabi Mann (első kép) gyakran elejtette a kertben az ételét, és ezt kifigyelték a varjak. A kislány később az iskolába menet is juttatott falatokat a madaraknak, majd felállítottak egy madáretetőt a kertben, amit testvérével közösen töltöttek. Nem sokkal később a varjak ajándékokat kezdtek el elhelyezni az etetőbe. A legváratlanabb tárgyak érkeztek, csavarok, gombok, gyöngyök, ékszerek és minden, ami egy varjú csőrébe elfér. Az ajándékok azóta folyamatosan jönnek, Gabi pedig lelkesen rendszerezi és leltározza őket, a különös gyűjtemény (második fotó) a kislány legféltettebb kincse. Innen.

Először azt hittük, a szokásos internetes átverés, de mikor a hírforrás után eredtük, kiderült, hogy az eredeti hírt a BBC közölte.

A történet évekkel ezelőtt kezdődött, amikor a Seattle-ben élő, most 8 éves Gabi Mann (első kép) gyakran elejtette a kertben az ételét, és ezt kifigyelték a varjak.

A kislány, akinek ajándékokat hoznak a varjak

A kislány később az iskolába menet is juttatott falatokat a madaraknak, majd felállítottak egy madáretetőt a kertben, amit testvérével közösen töltöttek.

Nem sokkal később a varjak ajándékokat kezdtek el elhelyezni az etetőbe.

A legváratlanabb tárgyak érkeztek, csavarok, gombok, gyöngyök, ékszerek és minden, ami egy varjú csőrébe elfér.

A gyűjtemény

Az ajándékok azóta folyamatosan jönnek, Gabi pedig lelkesen rendszerezi és leltározza őket, a különös gyűjtemény (második fotó) a kislány legféltettebb kincse.

Innen.

.