Hirdetés

Már Sárváron van Batman hasonmása?

2010.07.20. 12:24

Nem hittek a szemüknek azok a nyaralók, akik napokban a sárvári fürdőbe látogattak. Shrek, Batman, Pókember és János Vitéz hasonmások lepték el a strandot. Ők a pénteki jótékonysági csúszdaversenyre „edzettek”.

Hirdetés

Nem hittek a szemüknek azok a nyaralók, akik napokban a sárvári fürdőbe látogattak. Shrek, Batman, Pókember és János Vitéz hasonmások lepték el a strandot. Ők a pénteki (július 23. 15.30.) jótékonysági csúszdaversenyre „edzettek”.

A világ első jelmezes csúszdaversenyének nyertese 120 darab lángost és egész nyárra szóló családi belépőt nyerhet. A nevezési díjak teljes összegéből a felsőzsolcai árvízkárosultakat támogatják.  Éskovács Péter, a jótékonysági verseny kitalálója szerint: ez a világ első jelmezes csúszdaversenye, ahol jótékonykodnak is a mesefigurák!

Ezen a napon a jelmezben érkezők 1000 Ft-ért léphetnek be a fürdő területére. A családoknak, ha legalább egy tagjuk jelmezben érkezik, összesen 2000 Ft-os nevezési díjat kell fizetni. A versenyről bővebb információt a www.sarvarfurdo.hu honlapon kaphatnak az érdeklődők. - nyilatkozta Koós Melinda a fürdő kommunikációs vezetője.

Röviden a csúszdákról:

Az új csúszdákat néhány hete adták át Sárváron. A három csúszda,  egy kilenc méter magas toronyból indul, használatuk pedig „ingyenes”, azaz benne van a belépő árában. Egyikük annyiban is különleges, hogy van egy felfelé ívelő szakasza, ahol a vállalkozó szelleműek felfelé is tudnak csúszni. Ilyen az országban csak Sárváron található! Ezzel párhuzamosan  átadásra került az új gyermek élménymedence is, 4 kisebb csúszdával, amelyek Magyarországon még szintén ritkaságnak számítanak.

Vancsura Miklós elmondta:  a nagyközönség előtt is látható fejlesztések mellett a föld alatt is sok minden történt. Ilyen, hogy három új kutat ástak és 3,5 kilométernyi csővezetéket fektettek le. A csúszdás beruházást annak az Uniós  projektnek a keretében építették fel, amelynek értéke 3 milliárd forint.