Hirdetés

Megszépült a tér a Derkovitson - Önnek vannak kedvenc kiülős helyei?

2010.09.22. 05:17

A közelmúltban készült el Szombathelyn a Derkovits iskola előtti tér. Új világítás, térkövek, padok és növények varázsolták újjá a korábban elhanyagolt területet.

Hirdetés

Derkovits

A közelmúltban készült el Szombathelyen a Derkovits iskola előtti tér. Új világítás, térkövek, padok és növények varázsolták újjá a korábban elhanyagolt területet.

Nyáron a Derkovits általános iskola szépült meg kívül-belül, most pedig az intézmény melletti tér "zárkózott fel". Igaz, az ivókút, valamint a lombos fák között helyet kapott világítás még nem működik, ennek ellenére sok tekintetet vonz a - bátran állíthatjuk - lakótelep ékköve. A környéken élők már nem is bánják, hogy a munkák miatt hetekig csak nagy kerülővel lehetett eljutni az úti céljukig. Olyannyira nem, hogy hamar birtokba vették a teret: jó időben gyerekek, kismamák, nyugdíjasok pihennek meg, vagy éppen beszélgetnek a padokon.

Miközben arra bíztatjuk olvasóinkat, hogy ha arra járnak, álljanak meg egy percre, s nézzék meg a végeredményt, arról is érdeklődünk, ismernek-e a Derkovits iskola mellettihez hasonló szigeteket? Olyanokat, ahol az ízléses környezetben jó leülni, kis időt eltölteni. Hiszen itt a vénasszonyok nyara, ami többek között arra is kiváló alkalmat kínál, hogy (újra) felfedezzük a várost. Ha már egyszer szépül.

Derkovits

Derkovits

Derkovits

Derkovits

Derkovits

Derkovits

Derkovits

Derkovits

Derkovits

Derkovits

Derkovits
 

.