Hirdetés

Miért bujkál a Fidesz-MSZP nagykoalíció a kukoricásban? (A szombathelyi Jobbik sajtóközleménye)

2012.01.20. 10:55

Hirdetés

Jobbik Magyarországért Mozgalom Szombathelyi Alapszervezete pénteken az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünknek.

Miért bujkál a Fidesz-MSZP nagykoalíció a kukoricásban?

Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlésében a Jobbik az Állami Számvevőszék vizsgálata alapján kezdeményezte egy bizottság felállítását Szombathely 2006 és 2010 közötti gazdálkodásának kivizsgálására. Erre azért van szükség, mert az ÁSZ megállapította, hogy Szombathely az ország ötödik legeladósodottabb városa. Balassa Péter egyszerű kérdést tett fel: miért lett közel 20 milliárdos adósságállománya városunknak és hol a pénz? Minden választónak joga van megtudni az igazságot.

A nagykoalíció képviselői erre csak személyeskedéssel és idétlen beszólásokkal tudtak reagálni, nehogy a lényegről kelljen beszélni. A fülkeforradalmárok leszavazták az előterjesztést, és az ÁSZ jelentését semmibe véve minden maradt a régiben. Így a Fidesz megint megvédte az MSZP-t.

A Jobbik nem lövöldöz a kukoricásba. Még akkor sem, ha az elmúlt időszak gazdálkodásáért felelős politikusok oda bújtak, mert előbb vagy utóbb aratás lesz. Bújjanak elő és ne féljenek, az őszinteséget is meg lehet szokni.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
Szombathelyi Alapszervezete