Kódolatlan hosszú hétvége lesz az HBO-n

alon.hu

2006.09.30. 18:48

Október 7-én elszabadul a filmáradat, az HBO három napig kódolatlanul sugározza műsorát. Szombat reggeltől hétfő estig negyvenöt filmet láthatnak azok a nézők, akik az HBO és az HBO2 filmcsatornára kapcsolnak.

Idén második alkalommal a filmek szerelmesei közül sokan tölthetnek hosszú időt az HBO képernyője előtt. A mozicsatorna ugyanis október 7-től 9-ig, napi 24 órában kódolatlanul sugározza műsorát. Az érdeklődők üdítő vígjátékokat, romantikus történeteket, családi filmeket, izgalmas akciófilmeket láthatnak.
A kódolatlan napok kiemelkedő filmjei: A macskanő Halle Berry főszereplésével, a Bíbor folyók 2, Hotel Ruanda, a Nagy Sándor, a hódító Colin Farrell és Angelina Jolie főszereplésével, az Ördögűző, a kezdet, a Szezon című magyar alkotás és az Álmaimban Argentína (Antonio Banderas, Emma Thomson).

Az HBO csoport 2005 májusban új filmcsatornával bővítette kínálatát. A Cinemax az HBO-tól eltérően nem a kasszasikerek, hanem a klasszikus filmek, díjnyertes alkotások, nagyszerű színészi alakítások kedvelőinek szól. A nézők most harmadszor láthatják kódolatlanul a Cinemax műsorát. Október 7-től 9-ig olyan filmek szerepelnek a kínálatban, mint: Vérvörös Homok, Titkos vágyak hamvak gyümölcse, Élni és meghalni Los Angelesben vagy a Legjobb szándékok. (HBO)

.