Heti horoszkóp 2016. július 18-tól július 24-ig

Mit ígérnek a csillagok a hétre

2016.07.18. 09:54

A Szűz a szokásosnál kevésbé tevékeny, az Ikreket könnyen elragadják az érzelmei.

Kos (március 21 – április 20.)
Boldogsága határtalan, mert végre a szerelme viszonzásra talál. Igaz, hogy sok türelemre és rengeteg munkájába kerül, de végeredmény feltétlenül megéri.

Bika (április 21 – május 20.)
Felgyorsulnak az események, és végre megoldódnak azok a gondok is, amiben idáig hiába reménykedett. Most már nyugodtan élvezheti az életet.

Ikrek (május 21 – június 21.)
Érzelmei könnyen elragadják, és emiatt könnyű kalandba sodródhat. Jól gondolja meg, hogy merre veszi az útját, mert később nagyon megbánhatja.

Rák (június 22 - július 22.)
Túlságosan fennhéjázó és igyekszik mindenkit kioktatni, de ezzel csak állandósítja a feszültséget a környezetében. Már így is robbanásra kész bomba a légkör.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)
Oroszlán jegyűként imádja a napot és a meleget, de azért ne vigye túlzásba a napozást. Inkább az árnyékban pihenjen, máskülönben igen csúnyán leéghet.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)
A szokásosnál kevésbé tevékeny, inkább a pihenésre koncentrál, mert érzi, hogy a melegben nehezen képes csak a feladataira összpontosítani. Ne hibázzon!

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)
Ne siettessen semmit, várja ki a megfelelő időpontot és csak akkor lépjen. Kapkodással több kárt okoz, mint hasznot, és csak nagyon óvatosan kockáztasson.

Skorpió (október 23 – november 21.)
A családjában egyre jobban nő a feszültség, ne várja meg, amíg kirobban a veszekedés, inkább faggassa ki a párját, hogy milyen gondja húzódik meg a háttérben.

Nyilas (november 22 – december 21.)
Gondokkal teli hétre számíthat, és bizony minden szervező képességére szüksége lesz, hogy ne csapjanak össze a hullámok a feje fejet. Azért pihenjen is!

Bak (december 22 – január 20.)
Maradjon távol a vitáktól, legyen teljesen közömbös, mert így az idegeit megkíméli a stressztől. Ettől függetlenül, még lehet véleménye, de nem mondja el.

Vízöntő (január 21 – február 19.)
Az üdülés és a kikapcsolódás ne jelentse azt, hogy számlálatlanul szórja a pénzt fölösleges dologra, mert az az összeg később biztos hiányozni fog a kasszából.

Halak (február 20 – március 20.)
Továbbképzésre nyílik lehetősége, amelynek később még nagy hasznát veheti. Még akkor is fogadja el az ajánlatot, ha már semmi kedve sincs ismét tanulni. Forrás: híradó.hu

.